|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju vec pomenute, ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
E prijatelju to će iči malo teže. Prvenstveno iz razloga što nemamo pojma o kojoj se klavijaturi od Casia radi. Da ti i damo ritmove da ih preko Style Worksa prekonvertiraš za taj famozni "No Name" Casio opet ti je džaba. Ajd se ti raspitaj o kojem je modelu rječ pa čemo mi već nešto iskemijat da ti se jari pomogne.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.09.2007
Downloads: 121
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG i3
![]() |
![]()
evo pitao sam ga kaze wk 3700 please ako neko ima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
Uff tesko nebi reko i moj kolega ima ga pa nemoze nigde da nade....poz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
pogledaj kod njega ako imaju ritmovi ekstenziju cpt ili ctn onda postoji mogucnost za ritmove i boje neznam tacno za taj sint koju ekstenziju ima ali se obicno na casio mogu konvertovati ritmovi od rolanda ili tehniksa
fico |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.09.2007
Downloads: 121
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG i3
![]() |
![]()
e ajd ti meni posalji please posto nezna on vidjet koja mu je extenzija, posalji ti meni pa cemo mi probat. bahrudin.t@gmail.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Na netu ces naci malo ritmova za nasu muziku zato se moraju konvertovati za taj sint pa cu to pokusati uraditi na svom sintu i poslati ti za dan ili dva .
pozdrav fico |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Sad sam svrljao po netu i vidim da taj sint ima usb konekciju za PC kao i sa njim dobijes CD disk sa programom za konvertovanje ritmova .Ovaj moj sint casio je starije godiste i dodju na njemu drugaciji ritmovi .Ali ako ti bude potreban taj program ako neznas gde je CD ti se javi .
fico |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
boje, cassio, ritmomvi |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|