|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Ta verzija Win7 je ogoljena do same srži, pa zato i nema tih programčića koje si naveo. Sam OS je rađen prvenstveno za net book-ove koji su veoma skromnih mogućnosti.
E, sada, pitanje za tebe. Kada otvoriš neku sliku i kada klikneš na nju desnim klikom da li ti nudi uopšte opciju set as desktop background? I koji program ti uopšte otvara slike? Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
nema i ne pise set as desktop background, a program je nekakav windows photo viewer on mi je dosao uz win7, ma glupost cista da sam znao ne bih ga nikada stavio
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
U Control Panellu imaš li Personalization?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
nemam
![]()
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
@mirandess
Windows 7 starter je vrlo, vrlo ogoljen i ima samo ono najosnovnije.Zapravo-koliko para toliko muzike!Jedino rješenje ako te to toliko smeta je da instaliraš neki jači operativni sistem-naravno pod uvjetom da je sam laptop za to sposoban, odnosno dovoljno snažan!
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
ama bolan sta cu instalirat, kad sam kupio oridžidži os! danas sam isao tamo k njima i kod njih ima win7 starter i sve ima, kako sam ih napo poslo sam ih u p.m. kako su nesposobni, kao donesi laptop mi cemo ti ponovo sve napravit dzaba jer je laptop na 3 god garancije platio sam ga 1600 km ili ti ga 800€ i + 60€ ili ti ga 120 km o.s.! znaci nema mi pomoci! ovo je sramota, da sam znao kupio bih si mac-a
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Imas na netu programcice da skines i da promenis sliku na desktopu u win 7 starteru.googlaj malo pa ces naci, samo napisi konkretno sta ti treba.Ja sam skoro odradio taj win 7 starter jednom rodjaku, i gle cuda, kao sto kazes, osiromaseno je do kraja.Ali ima programcic, ajde sad da ne pisem ovako.Pozdrav!
Promijenjeno od dekipa (12.01.2011 u 18:45 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|