|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#131 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 100 puta u 94 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Moderator
|
![]()
To moze i tyros 1. Procitajte 125. post u ovoj temi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Ty4 je vec izasao i cene prethodnih modela su osetljivo pale...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pozdrav!
Svirao sam dobrih sat vremena na Tyros 4, pa ću utiske podeliti sa vama. Čitajući karakteristike T4 prije 2 mjeseca, nisam baš bio zadovoljan novitetima na njoj, ali ko je nebi volio isprobati!!? Dvije stvari su mi zapale u uho, prva je savršen novi REAL drum kit baš po mom ukusu i volio bih da ga imam.. Pitao sam u trgovini dali prodaju USB-ejeve da snimim taj real drum kit, ali nisu imali ![]() ga prebacim sebi u trojku..Brush kit radi fino, no na njemu se nisam zadržavao jer ga neću nikad koristiti... Druga stvar je Vocal harmony, iako ga nisam mogao sprobati jer nije bilo spojeno sa mic-om, mislim da su ga pogodili i u effectima i u harmony presetovima, ima jako puno mogućnosti editiranja + original VOICE hallovi za pjevanje - supeeeer zvuče (probao na soundovima) Ima jako puno novih choir-ova, sve to fino zvuči, ali neznam ko će to koristiti!!? Od soundova, jaako malo noviteta, neke gitarice, uglavnom ništa posebno...Jedna nova stvar koju sam uočio, možda i najbolja na T4 jest EXPANSION MODULE (nisam siguran točno dali je to modul za snimanje samplova), samo to nije u paketu, a nisu ništa ni znali o tome.. Tasteri rade jako fino, kvaliteta je i dalje na prvom mjestu! Cijena klavijature: 3835 eur Moj zaključak: Svi koji imaju T3 nemaju potrebe kupovati T4, jer se ne isplati, mi sa 3-ojkom čekat ćemo 5-icu ![]()
![]() |
#135 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evo proslo je dosta vremena, pa pisite utiske
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#136 |
Odomaćeni član
|
![]()
eh kad smo kod toga, svirao sam i ja na njemu al nije radio alen
![]() ![]()