|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.01.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ja cu nabaviti taj adapter, nadam se da necu imati slicnih problema.
|
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.01.2011
Downloads: 10
Rekao HVALA: 3
![]() |
![]()
ajde, pa pisi kako se kod tebe ponasa....mene izludjuje
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Prema onome što ja znam o toj klavijaturi, ne treba ti nikakav adapter već običan USB to host kabl (kao za štampač, adsl ruter...)... A taj problem sa prebacivanjem style-ova možda i nije problem. Koliko dugo si čekao da ti se prebacivanje završi? I da li je i u jednom trenutku klavijatura sklonila natpis sa display-a PC mode?
Pozzz. |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Usb to host kabl ne moze, jer nema usb prikljucak na klavijaturi, znaci samo MIDI-USB, prebacivanje zavrsi brzo, skloni se pc mode, ispise com mode, dok prebacuje odbrojava od 100 ka 0 opet vrati com mode, skinem kabl, ugasim-upalim klavijaturu, medjutim, ni u song ni u style nema STY fajla. midi fajl kada prebacujem pojavi se u SONG. Ponovo povezem klav i komp, pogledam preko yamaha musicsoft downloader-a na flash memory pokaze se taj STY fajl, ali na klavijaturi nikako.
Pomagajte! |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.08.2010
Downloads: 282
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 58 puta u 51 Postova
![]() |
![]()
Ima u manual objasnjeno. Kad hoces da koristis style na klavijaturi, prvo ga moras ucitat u user. Odes na function dugme i listas funkcije do load style, e onda u load style ocitas style, mislim da ce ti se onda pojaviti style na broju 107.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Drug, nisam ni mislio da na klavijaturi imaš USB port, već host port koji se kači na drugoj strani na USB na računaru. Pogledaj u uputstvu koja je maksimalna veličina style-a koju možeš učitati (na e423 je 50k). E, da i kada završi prebacivanje stila, samo isključi musicsoft, trebao bi da ti vrati klavijaturu u normal mode.
Da, kada u SFF load-u odabereš file i klikneš na taster 0 na numpad-u sačekaš da ga loaduje. Ne znam koliko preset ritmova ima ta klavijatura, ali kada postaviš na prvi ritam koji ti je dostupan (oznaka 001) onak wheel okreni u nazad i tu će biti taj style koji si loadovao! Pozdrav, Promijenjeno od blajah (15.01.2011 u 15:35 sati) Razlog: Dodatak |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ne postoji nikakav host, samo MIDI IN i OUT, Sustain, Phones/Output i DC IN, STY fajlovi su do 10kb, ja ga uploadujem preko Yamaha MSD-a, otvorim na msd-u Flash Memory, izaberem sty fajl, uploaduje normalno, pise i koji se sty fajl uploaduje, zavrsi i vrati na klav u com mode, ali MSD moram na force quit jer blokira sam od sebe. Posle restarta opet otvorim preko MSD flash memory i vidim taj sty fajl i neke mid fajlove, ali sty na klav niakako ne vidim.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|