|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Sada je od mene dobar dan "BIG BOS".
U redu je ono za smajlice,nego sam ja pokusao malo radi probe da vidim kako to izgleda.Nevalja ni kad je puno sareno-ispadne drecavo. Odradi li ti ikad onu svirku: "Rastajemo se mi...??? ![]() Pozdrav, Sejo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Ja sam ogranichio smajlice da ne bude preterano shareno, kao shto miodrag reche...
Smislio sam jednu jako dobru stvar za tutorijale, pa bih je ubacio ako se i vama svidja. Verujem da je dosta vas nekad posetilo wikipediju. Razmishljam da ubacim wikipedia engine, i da se na to postavljaju tutorijali, istorijati i ostale stvari koje bi i bilo najbolje drzati u jednoj enciklopediji. Svako bi mogao lako da dodaje nove chlanke. Sistem je jednostavan za korishcenje i pretragu. Na ovaj nachin bi mogli da napravimo jedinstvenu muzichku enciklopediju na internetu! ![]() Shta mislite? ![]()
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mogu reci da lepo izgleda novi izgled sajta ali me nervira kada se ulogujem,ne pokaze nikakav prozor nego moram,da bih usao u sajt da pritisnem neku od dole ikona.Takodje me strasno nervira ,kada otvorim stranicu sajta,otvori se mali prozor i svaki put moram da ga povecavam i nekako izgleda suzeno radni deo kao da gledam kroz durbin a jos mi 16:9 monitor pa izgleda izduzeno.Vise mi se svidja ranije kako je bilo,preglednije je izgledalo.Pisite vasa misljenja drage kolege.
Dodato: Kad bi bar ove ikone sto su dole bile sa strane a stranica da ide do dna i bilo bi lepo kad bi mogao automatski da se poveca radni prostor sa ulaskom na sajt i kada se udje na sajt odmah da se pojavi pocetna strana kao polazna strana (Tako je na svim sajtovima) a ikone da budu precice. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
izgled, novi, sajta |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|