|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.04.2009
Downloads: 273
Uploads: 7
Rekao HVALA: 8
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Radnja se desava u Makedonskom restotanu, izasli na večeru otac majka i sin,
Porucili ćevape i kada je ostao jedan ćevap Otac: Sine zemi go kebapčeto .ure da ti porasne Majka: Neka sine, za tebe ušte ima vreme, tate neke go zemi. Dodato: Na svetskom prvenstvu u vaterpolu kvalfikije se Makedonska reprezentacija. Minut do kraja, rezultat 4:4. Mitke dobija loptu, kontra napad, sam Mitke pliva prema protivnickom golu, na deset metara je, nigde odbrambenog igraca. Prava šansa. Ali sa ivice bazena trener viče: Frli ja topkata na Dimče, Frli ja topkata na Dimče!!!! Medjutim Mitke ispred golmana, šutira i postize pogodak. Makedonija svetski prvak u vaterpolu. Opste veselje. Izlazi Mitke iz bazena i pita trenera: -A be, zošto vikaše na mene da ja frlim topkata na Dimče, vidiš deka dadov gol, deka sme prvi. A trener: - Ebeš prvo mesto Dimce se utopi Promijenjeno od nazile (31.12.2010 u 12:48 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|