|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ako hoces da ti ja probam poslati jedan ritam koji sam ja radio od Ane Bekute ima i intro da probas da ga konvertujes za Audyju...bas onako samo jer me zanima da li ce ti uspeti i kako zvuci...Ako hoces posalji mi tvoj msn adresu ili mail na privat pa da ti posaljem,samo ne moj ovdje da postavljas mail jer nije po pravilniku...Poooz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@moky102
Jel bi mogli vi kolega da postavite neki demo ..... onako, cisto da cujemo kako zvuci Audya. Ako nije problem. U demo sekciji imate zaljepene teme kako se postavlja svoja Demo tema, pravila i uputstva. Ako nije jasno mozda nesto, pitajte meni ili bilo kog od moderatora, dobicete objasnjenje. Hvala unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.08.2008
Downloads: 17
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
naravno, samo da prodju ovi praznici. neznam u kakvom ce kavalitetu ispasti, ali cu pokusati, mada verujem da nisam bas ja najpogodniji covek za ovo, posto ja narodnjake u opste nesviram, verujem da bi bilo puno pametnije da to Nedim odradi. ali ako nema druge nekako cu uraditi. pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
A ko ti je taj Nedim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.08.2008
Downloads: 17
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
znas sta, Nedim ti je isto ko i Ketron,ne previse popularan, ali izuzetno kavalitetan
![]() no salu na stranu, zeljko ja sam ti poslao email adresu na p.poruku, zar nisi dobio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ma nisam druze dobio nikakav mail ali nema ni veze mislo sam samo da ti mogu nesto pomoci ali koliko vidim ti znas nekoga Nedima koji je majstor za to,pa ti predlazem da vidis to s njim i da ga sacekas
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ljudi ima nekoliko ritmova sa AUDYE na youtobe lepo odsviranih domacih ritmova poslusajte AUDYA uveliko grabi napred ipak je dosta bolje resenje od trenutno dostupnih drugih klavijatura...pozzz svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|