|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
evo ovako prvenstveno pozdrav svima.
zanima me vase misljenje, za aktvine zvucnike tj. 2 aktivna zvucnika za pa2xpro i gitaru, i vokal naravno, to troje.... treba mi savjet, buduci da razglas necu kupovati ja nego kolega pjevac, negdje je cijena do 600 ili 700 € u pitanju, treba mi vas savjet. Imam mixetu Behringer xenyx 1222 fx pasivna. Ne moraju biti to aktivni, neka su i pasivni al da ide onda pojacalo uz to( posebno kutija-posebno pojacalo), znaci od 600-700€. Hvala puno! Promijenjeno od mirandess (25.12.2010 u 17:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
svakako bih preporucio RCF ART 300 koje koristim i ako su stare ubijaju kako rade ! i ja sam ih kupio polovne stare pet godina preko oglasa ali rade bez mane ,imas pasivne za 450e i ostaje jos 250e onda za pojacalo,mislim da aktivna mikseta berindzer moze da se kupi skroz solidna za te pare ! a ima i opcija za te pare da se uzmu takodje aktivne kutije ART 300,pa vidite sta vam je prakticnije
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
ahaaa, evo bas gledam karakteristike Ovih mackie art 300, nisu lose, tj odlicno za tu cijenu sto ti kazes prijatelju, ali posto imam mixetu, eto koliko toliko, moze posluzit za svirke, trebaju mi aktivne
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|