|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
i ja sam cuo da izlazi neka nova mashina i to uskoro ! !!
|
![]() |
![]() |
#2 |
Suludi Moderator
|
![]()
Nedime, hoces je uzimat!? I kolko ce kostat de kakvu informaciju jacu hljeba ti!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Otac nacije
|
![]()
Koliko sam ja cuo da ce cijena da bude negdje oko 6700 KM !
ili 3300 € . U ostalom vidjecemo uskoro sve kako i sta.
![]() |
#4 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Dal cu je uzimati za sada ne znam jer moj PA800 je prodat, planiram uskoro uzeti
KETRON AUDYA al ipak mislim da cu uzeti i taj KORGov aranzer, KETRON cu imati samo za sebe onako za svoju dusu a KORG za rad, al uzecu KETRON prvo. A sto se tice informacija oko cene i to jos ne znam nista, znam samo te tehnicke informacije.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Citam ovo sve i ne vjerujem ocima pa me interesuje, da li pojedini clanovi procitaju ponekad sta su lupetali na pocetku ovog threda. Ipak izlazi taj PA2X. Boze, sto ljudi ponekad mogu biti blentavi i bez srama i stida.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Pa to nas cini i jedinstveni buraz, to sto smo u Sloveniju ili Austriju ili Americu podigli jedan
PA1XPRO na kredu ili mlatili za njega citavu godinu i odma smo postali SVEZNALCI. Imam PA1XPRO i drzim boga za jaja a ustvari ne znam ni da ukljucim sint, samo dajem ovdje savjete i drugim SLIJEPCIMA kao i ja...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Pa dobro, sto se sad ti momci, sto drze boga za jaja, kako kazes, fino ovdje ne izvine, sto su mlatili praznu slamu i pravili se pametni, pa se i podsmijevali kada se spominjao novi PA2X. Ne bih da ih imenujem, neka se pronadju sami na ovom thredu. A i inace su bas oni uvijek najglasniji, ne znam samo sto sad ne galame. Izgleda da su naprasno izgubili dobar glas. Citav forum zbog takvih gubi na ozbiljnosti i polako ali sigurno postaje smijesan. Svakome se dozvoljava da trabunja sta mu padne na pamet.
Promijenjeno od tranzit (14.09.2007 u 00:54 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Ma ko ga j..., ja ga neču kupovat. Ali onaj tko ga odavde prvi kupi ima da čitavo društvo s foruma počasti janjetinom i pokojim pivom
![]() Ako ima da baci 4.000 € na "babarogu", onda mu još 300-400 € na jarane neće bit puno za bacit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Well ja se spremam jedno 5-6000EU na babarogu al ne ovu, hebes KORGove vise.
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pa2 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|