|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ne radi mi jedan radijator .
Izgleda da se prežabila cjev u podu ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Evo me ustao kao i obicno nakon 2-3 sata spavanja
![]() Isao sam i doktoru zbog toga ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od zeljko (29.12.2010 u 06:48 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Zeljko ja mislim da ti je to sve zbog nedostatka seksa...Ili su te stigle godine, gde je problem u nedostatku seksa..Ili te tvoja gospodja nervira zato sto je nisi...Ili te deca nerviraju , pa im nisi ...hm..mamu...Uglavnom nedostatak seksa..
![]() Salim se druze, nadam se da ce ti se i san ubrzo vratiti tj. da ces brzo resiti probleme koji te muce
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ma kakav nedostatak sexa!Druze radi kod mene sto se tice tih stvari jos uvijek kao svajcarski sat i jos ostane energije i za druge zene,samo sto ja gledam da ne varam svoju zenu,pa da nije mozda to problem
![]() ![]() Dobro i nerad utice tu sigurno i sjedenje po kuci na kompu po cijeli dan i noc,pa ponekad se i napijem malo i onda drugi dan duze spavam i kako onda da navece spavam kako treba?Ma izgleda da sam se ja opustio previse...cigare alkohol ne spavanje redovno a niti jedem kako treba ko covjek dorucak,rucak,vecera...sport nema vise nikako itd...neznam sta da kazem....Poooz |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|