|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
|
![]()
ŠTA JE PUBERTET?
- Neizlečiva je to bolest. I doba kad ti brkovi narastu preko noći. - Pubertet je život sastavljen od gluposti. - To je kad prestaneš biti devojčica i slobodno se možeš šminkati. Kad sam s dedom stalno pričamo o devojkama iz tog puberteta. ŠTA JE SUNCE? - Ko gleda u sunce a ne žmuri, ima da mu se razboli učiteljica. - Najlepše sunce je na moru. Ono tamo stanuje i čim dodjemo pita koliko imamo para. - Ja sam bakino sunce. Valjda jesam jer me i mama tako zove. KO JE DOKTOR NAUKA? - To je doktor koji leči nauku. - Doktor nauka je naučno biće. - To je onaj što ne nosi belu odeću, nego odelo pa je smešan. - On ti ne kaže da otvoriš usta i kažeš Aaaa, samo on priča. - To je neki što se maskira, pa ne znaš da je doktor. ŠTA JE AEROBIK? - To je stočni aerodrom. - Kad trčiš uz muziku a nisi balerina. - Da bi dobio aerobik moraš biti jako debeo. - U to veruju samo ružne tete. GDE JE AMERIKA? - To su oni što ne znaju gde je Srbija. - Tamo su živeli kauboji i indijanci, ali su se poubijali pa sad žive samo glumci. i no1 ZA ŠTA SLUŽI KOMPJUTER? - On služi da mama i tata ne spavaju više zajedno.
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|