|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
boban jel ti stvarno tvrdis da mixer radi na 4 oma,ako spojis po jednu kutiju od 8 oma na svaki izlaz,stvarno nemam rijeci ako tako mislis,nadam se da se zezas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Ne prijatelju,ti si nastupio kao da je nemoguce na mikser sa izlazima od 4ohma nakaciti zvucnike od 8ohma,odnosno da takva kombinacija ne funkcionise koliko sam ja shvatio.Zbog toga te je i kolega Svirko pozvao da objasnis sta si pod time mislio,ali si ti to iz nekog razloga ignorisao.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.04.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 51
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: KETRON AUDYA 5
![]() |
![]()
ne znam da li znate ali novi mixer PM 1000/2 ima 4ohm i 2 x 700w,cisto informativno,a svako od vas kad kupi ili iznajmi zvucnike svi su od 8 ohm,tako da je besmisleno da je nemoguce to povezati!!!! a druga stvar!
sta ocekujete od PM600? da se poveze ceo band,pominjete clip(limit) a kasnije, ne cuje se dobro harmonika!!! taj mixer i ja izoblicim samo sa klavijaturom i vokalom!!!!pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Pm 1000/2 radi na 4,8 i 2,6 ohm-a, tako da je sasvim normalno da mozes da kombinujes kutije i od 4 i od 8 ohm-a...
![]()
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
powermate2 oma izlaze 4 oma,tacno,2x700w,powermate2 ima izlaze 8 oma tacno 2x430w,powermate2 ima izlaze 2.6 oma tacno,sta je sad problem,o cemu se ovdje ustvari raspravlja,ima izlaze onakve kakve mu kutije spojis,sta se uhvatili da powermate ima izlaze 4 oma samo
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|