|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ljubav je kad mama vidi tatu na wc-u i ne misli da je to odvratno.
Baka nam je otisla na onaj svet. Sad i mi imamo nekog u inostranstvu! Sta je to nemastina? Kad slanina nema mast nego meso,to je nemastina Postoji više vrsta životinja... ribe, ptice, sisari, vodozemci i legozemci. Na Marsu ima života. Ali to je samo hipotenuza.
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
ŠTA JE PUBERTET?
- Neizlečiva je to bolest. I doba kad ti brkovi narastu preko noći. - Pubertet je život sastavljen od gluposti. - To je kad prestaneš biti devojčica i slobodno se možeš šminkati. Kad sam s dedom stalno pričamo o devojkama iz tog puberteta. ŠTA JE SUNCE? - Ko gleda u sunce a ne žmuri, ima da mu se razboli učiteljica. - Najlepše sunce je na moru. Ono tamo stanuje i čim dodjemo pita koliko imamo para. - Ja sam bakino sunce. Valjda jesam jer me i mama tako zove. KO JE DOKTOR NAUKA? - To je doktor koji leči nauku. - Doktor nauka je naučno biće. - To je onaj što ne nosi belu odeću, nego odelo pa je smešan. - On ti ne kaže da otvoriš usta i kažeš Aaaa, samo on priča. - To je neki što se maskira, pa ne znaš da je doktor. ŠTA JE AEROBIK? - To je stočni aerodrom. - Kad trčiš uz muziku a nisi balerina. - Da bi dobio aerobik moraš biti jako debeo. - U to veruju samo ružne tete. GDE JE AMERIKA? - To su oni što ne znaju gde je Srbija. - Tamo su živeli kauboji i indijanci, ali su se poubijali pa sad žive samo glumci. i no1 ZA ŠTA SLUŽI KOMPJUTER? - On služi da mama i tata ne spavaju više zajedno.
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.01.2010
Downloads: 109
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 9 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
GDE JE AMERIKA?
- To su oni što ne znaju gde je Srbija. Win Win Win! hahaa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
iznenađenje
-kad se iznenada iznenadiš i samo vikneš joj -kad oćeš da sedneš na stolicu a neko ti izvuče -kad oćeš da jedeš kolače a ono ih pojeli razni u kući -kad ti neko podmetne nogu a ti slomiš ruku -kad nekog potegneš kamenom a on kukavica pa pušti krv -kad nađeš iznenađenje kao rupa pa upadneš -kad nekoga udariš po uvetu da te ne čuje što si ga udario -kad dođu gosti pa neće da idu najviše se iznenadiš |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|