|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Interesuje me konkretno dali je to prakticno, recimo na pjesmi "Polomicu case od kristala"? Sviram sistem OMB (sam sviram i pjevam). Nije mi sint trenutno kraj mene da to probam, ali svakako cu to probati!
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio baltik79 za ovaj koristan post: | djmance (23.02.2011) |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Pa "accelarando" ubrzava i prilicno brzo. Mislim da za ta pesma nije neophodna neka ovakva funkcija. Okreni tockic pomalo, lakse je.
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ace za ovaj koristan post: | djmance (23.02.2011) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Imas opciju u record style, event edit gdje mozes za svaku varijaciju postaviti odgovarajuci tempo po zelji. Podesavanje se vrsi u opciji master track, gdje jednostavno upises tempo po varijacijama, npr. V1 120, v2 156... I to je to. Ceprkaj i isceprkaces. Pozdravvvv
Dodato: a zahvalna je i opcija ubrzavanja i usporavanja koju mozes staviti na kontrol opcije, sve zavisi kako ti bolje lezi Promijenjeno od Ace (22.02.2011 u 23:04 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ELKO za ovaj koristan post: | djmance (23.02.2011) |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.06.2009
Mjesto: crna gora
Downloads: 665
Uploads: 2
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: harmoniku
Interesi: lov i ribolov,bilijar,fudbal.....
![]() |
![]()
hvala elko pozdrav ako nesto treba tu sam koliko znam i mogu da pomognem
|
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
@djmance
Ako ste hteli da zahvalite nekom,bilo je dovoljno samo pritisnuti "thanks". Vas post nema nikakovog smisla! ovako se postovi ne zaradjaju!!!
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Tema se vrti u krug citavo vrijeme,recene su najbolje solucije i ostalo se samo vrti tipa"Slazem se da je najbolje kao sto je rekao ovaj ili onaj",dok ne dodjemo do novih informacija tema ide pod LOCK.
Favoriti |
Oznake |
kako, namestiti, povremeno, ritma, ubrzavanje |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|