|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Apsolutno nema razlike od Pa800 do pa500. A zaista nemogu shvatiti kako to da nemozes naci Event edit, sigurno nisi upoznat jos sa klavijaturu pogotovo ako ti je nova.
![]() Ovo je napisao kolega Bokivelik Citat:
Kad udjes u Record/edit stisnes MENU dugme i eto ti Event edit, prv u meniju ![]() Kad udjes u Event Edit track okreni na master i eto ti tempo eventa prvi na listu. Promenis mu value. Izadjes iz Event edit okrenes na Var2, opet udjes u event edit i namestis opet tempo koje zelis. Tako za sve varijacije. Na kraj memorises ritma (tempo na prvu stranu u record/edita ne diras, to je tempo za sve varijacije a ne za pojedinacno) Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ace za ovaj koristan post: | ljubeharm (08.02.2011) |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.01.2008
Mjesto: Austrija Bec
Godina: 48
Downloads: 406
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg pa1x
![]() |
![]()
E to dugme (MENU),mi je trebao,sad sam ga i ja nasao.Do sada niko nije spominjao menu.Uspeo sam da sredim.Klavijaturu imam vec dve godine ali nikad mi to nije trebalo do sada.Oped hvala tebi.
samo mi je ta sitnica trebala,i bez ljutnje ako nisam od jednom skontao. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
da ne otvaram novu temu.pokusavam ovu promenu tempa i ne ide.sve po uputstvima ali nista
![]() Dodato: ima li ko ideju,hitno mi je. mislio sam da je do loopovanih ritmova medjutim ne radi mi ni na fabrickim, da li treba sta u globalu da podesim da bi mi ovo radili kako treba? Promijenjeno od aleksandar031 (01.08.2011 u 17:38 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
White Noise
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@aleksandar031
A sta tacnije ti ne radi .... ?! Stavis na Master traku Event od tipa Tempo i okrenes mu Value sa tempo koje zelis .... Taj event treba biti na pocetku varijacije (pogledaj position zato) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
pazi,postavim sve kako treba,idem na insert i pojavljuje mi se dupli tempo tu u oba ukucam novu brzinu koju zelim.tako uradim za svaki CV u varijaciji.sacuvam ritam,i posle da ga probam,sve isto.najnoviji je OS u klavijaturi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
White Noise
![]() |
![]()
Onda nemoj da menjas prvi. Dodas samo drug pored njega prvi ima position 001.01.000 i ima value 1 recimo 125 (to je osnovno tempo u ritma), a ti dodas jos jedan pored njega sa position 001.01.001 i ima value 2 koliko ti zelis da ima. I tako uradi za varijacije i memorisi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
E lafe imas pivo
![]() |
![]() |
![]() |