|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Zavisi kakav motor hoces. Benzin dizel, vise konja manje konja, do koliko kilometara itd...
Sto se svabi tice provjerena roba... U audija su malo skuplji djelovi nego vw ali sto se ta dva modela tice audi je vise kvarljiv... sve zavisi kako je ocuvano auto... a francuzi ko francuzi, dizajn ruzan... za renoa tih godina korozija zna problem biti... a motori su robustni... Eh sad za nas balkance zna se da je svabo zakon, sto se nabavke djelova, opravke i servisa tice... nadam se da sam ti pomogao malo a mozda i odmogao hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
sto vise citam forume itd gledam oglase pitam razne ljude sve sam zbunjeniji
![]()
![]() |
#3 |
Donator
|
![]()
samo Audi nista drugo. Sve zavisi u kakvom je stanju ali moje misljenje je da i ako je stariji za 2-3 godine ipak je naj kvalitenije i naj pouzdanije napravljen.
![]() Opet navodim misljenje proistaklo iz iskustva. ![]()
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
dobro ,tvoje misljenje voleo bi da cujem neke detalje npr potrosnje itd ,odrzavanje...ja inace sad vozim Audi 80 jaje 1.8b ,i ne mogu da se pozalim 4 godine je kod mene a auto je 1988 godiste,i sto je najvaznije slabo se kvari ali vreme mu je
![]()
![]() |
#5 | |
Donator
|
![]() Citat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
mrtva trka,izgleda da cu na kraju da uzmem na prvi od ta dva koji mi naleti kao dobra ponuda
![]() |
#7 |
Donator
|
![]()
U principu nema greske na sa Audi-jem ni sa Passatom biraj onoga koje manje presao i koji je u boljem stanju.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|