|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Prije nego sto napisem akorde pripomenucu da smisao teme nije da pisemo sve moguce akorde koji postoje ili koji se mogu ubaciti u pjesmu, nego kako to zvuci korektno. Odgojen sam tako da kad mogu uvijek pomognem, nikako da pricam uzalud
![]() ![]() G Kad sve ovo prodje Cm --D7 G a proci ce znam G kad zakuca tuga Cm -D7 - G i na tvoj prag. C --- ----Cm7(cm6)-bas kroz dim Kad izgubis ponos D7 -------G i padnes na dno Am/E7Am/Bdim/Hm/G/Fism/Em setices se milo moje G --------Cm A7 D kako sam te voleo, F7--Cm ----A7 D kako sam te voleo. G --------Hm7/Bm7/Am7 Nije da te kunem D7-------G-H7/Em nije da se svetim Em-------Am ja cu tebe uvek, D7--G-Hm7/Bm7/Am7 draga voljeti G ---------D7 ----- G H7/Em Sve u zivotu ima svoj kraj, Em--A7---D7 molices ti mene D/Em/D7/G/Am/G/C/G7 molices me znaj C/E7/Am/D7/Cm/A7/D moliti za oprostaj
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|