|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.04.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: KETRON AUDYA 5
![]() |
![]()
meni se to desilo sa movie stringsom isto na pa 2xpro,i kada sam je probao u "soundu" da li radi,radila je,a posle je proradila i na tracku,jbg,izgleda imaju neki problem,pogotovo kad se puno cackaju!!!!
![]() probaj u soundu,pa ako moras reset,SNIMI STANJE PRE TOGA!!!!!!! pozzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Sve su ovo nagadjanja sto ste napisali ....
@korda Ajmo ovako redom Udji u Record/edit na ritma i idi Menu pa "Style element track controls". Odaberi tu varijaciju i pogledaj koliko ima expression podeseno (da nije preterano namaleno) i na drugu stranu tu proveri dali key range opfata celu klavijaturu opseg (od kraja do kraja). Da nije mozda nesto poremeceno od njih. Druga stvar, aj pogledaj u event edit, Evente od tipa "Note" koliko imaju "lenght" ?? I dali mozda ima neke Evente koje nisu od tip "Note". Ako ima kakve su ? Tu je stvar do ritma .... nemoj raditi reset. Ne verujem da ces resiti problem tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Mjesto: Munchen
Downloads: 5022
Uploads: 58
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 11 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa5X
![]() |
![]()
Hvala na savjetima kolege,sve sam to vec isprobao,ali interesantno je da hoce bilo koji drum kit ili percusion,i par vrsta -piano-ostalo nista,a sve sam vec probao kako ste rekli.Mozda je do samog midi fajla,ko ce ga znati korg je vrlo cudna sorta.Pozdrav u hvala Vam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Pa buraz ti mi delujes kao uopce da nisi zainteresovan da resis problem
![]() Ajde bar reci mi koliko "lenght" imaju Note evente na tu traku. Napisi mi brojku. Ako nista drugo da otkrijemo problem da znaju i ostale kolege. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|