|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Pojačala Ono što vam je potrebno da dobijete snagu |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
ja ne razumijem sto ce nekom eminent ako ima powermate ili yamahu i spominje crest,ev itd,u tu se pricu meni eminent nigdje ne uklapa,to je istorija
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Znam da je to nekome tesko razumit al sta se istorijskih stvari jos vrti u svijetu i sve su cjenjenije . od lampasa tvin reverb,hemond, harmonika,gitara itd... pozz
|
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
ako se dobro sjecam eminent 8 je imao po kanalu bas i treble i eho,mikrofon se kopca bananom,moze li se tako danas radit
|
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Ma ja ba... eto neznamo vise ni sta je banana dzek, ni da je mikrofon nekada trebao kabl, zar je se nekad moglo pjavat na SM58....? itd.. to se vise nista ne proizvodi (cek,cek malo hmm....) a sto da se i proizvodi kad danas umjesto pjevaca pjevaju matrice,prateci vokali, jedan "polupismen" kupi pa800 i za dva dana upakuje 100 pjesama na intro i to se zove muzicar ali "on ima daljinac" ,behringer mixer sa kenonima... nemoj provocirat molim te
Ti izgleda iz dosade il neznam kojeg razloga prosipas pamet po forumima ,radi nesto korisnije jer ako neko postavi konkretno pitanje ili odgovori ako mozes pomoc ili zaobidji temu jer po tvom smo ovde svi budale,zaostali,glupi.. sto radimo na mixere sa banana dzekovima i sl. |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2010
Mjesto: Slavonac
Downloads: 721
Uploads: 17
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa 900 & Korg le
![]() |
![]()
Covjek sigurno svira s mirkom kodicem pa ima para i vrhunsku opremu.Mi jadnici jos moramo stekati banane po mixetama.E svasta se ovdje moze vidjeti.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
nevolim ova prepucavanja po forumima al eto nekad neka rijec iziritira covjeka.
naprimjer sviram solidnu svadbu 200-300 gosti i sve prolazi odlicno padaju pare,prilaze gosti,kum,mladenci,gazda... narucuju ,zagrljaji slikaju se sa nama u bendu na kraju kad se razilaze prilaze mnogi opet da se pozdrave i kazu po neku cestitku, gazda nekad i preplati.... znaci ja svoj posao radim dobro i moja oprema radi svoj posao e sad dali je nesto na bananu ili spikon,kenon ,cinc to mene ne opterecuje. prije masovne pojave klavijatura pogotovo aranzera i TRANSPOZA jedan orguljas ili harmonikas je morao da odvali 5-6-7 godina vjezbanja tonaliteta da bi se nazvao muzicarem ali sada kao sto rekoh kupis aranzer (intro,fajl) i za 7 dana se zoves muzicar. zato ja dok ne cujem i muzicara i opremu ne cijenim nista po bananama, klavijaturama,opremi.. hiljade snimaka JV,DISKOS,PGP.. sve je to snimano sa bananama i dan danas mnoga "studija" sa kenonima ,balansiranim ulazima nemogu ni da primirisu kvalitetu. znaci NIJE ZLATO SVE STO SIJA pozz. Promijenjeno od svirac007 (29.11.2010 u 17:38 sati) |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ako ste rekli sve sto ste imali da mi zakljucavamo lagano,jer ne vidim dalji smisao ovakvih tema...LOCK!!!
|
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|