|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.05.2010
Downloads: 152
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Naravno,zaboravih u predhodnom postu da spomenem.Da ne bi radio nesto napamet,ne znam kolko si strucan po pitanju kompjutera,ali najbolje je kad ti komp zabaguje uradis sledece:
-restart -dok je komp jos u fazi ms-dosa zveknes delete da udjes u bios -u biosu obicno ima stavka pc health ili tako nekako obicno je na pocetku -vidis temperature ako neka prelazi 80-90 stepeni siguran znak da su kuleri prljavi -a moze i old fashion way,srafciger u ruke odvrnes stranicu i odokativnnom metodom procenis koliko cm prasine ima(obicno ima dosta),jer su kompjuteri pravi magneti za prasinu.ajde pa pisi sta si uradio...... poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ako imas sedmice moguce da imas malo ram memorije, koliko ram-a imas?
EDIT: Jako bitno, ako je sedmica koristis li aero mod?
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Imam home edition xp medion koji je na nemackom.....ubacio sam ga jer je vrlo kvalitetan i oroginal je windows...kolega icko nisi me razumeo mogu da radim na kompu sve isto kao i pre toga sto se desi samo ne mogu internet da koristim i ne mogu da se diskonektujem.....Evo sad sam skenirao o5 i naslo mi worm-a nekog u operi ...to sam stavio u karantin i sad radi k'o zmaj,dakle problem resen.....nadam se
![]() JOs nesto,Zna li neko kako da prevedem na srpski windows ?Kao sto rekoh u pitanju je Windows xp home edition MEDION koji je na nemackom!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|