|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Mitar Miric - Umrecu bez tebe nevero moja(Esm)®
Esm----------------------------------- Ti zivis bez mene, ja zivim bez tebe Gism---------Esm---Cis--------Esm- dani su nam postali sumorni i tezi- Esm--------------------------------Cis-H-Fis potrebna si meni, mozda i ja tebiiiiiiiiiiiiiii[2x] Gism-------ESm----Cis--------Esm ljubav kao mladost godinama bezi Ref Esm----------------------------- Umrecu bez tebe, nevero moja Esm---------------Cis--------Esm- jer rastanak boli sve jace i jace Esm---Cis----Cis7---Fis-- ti znas sta si ucinila meni[2x] Gism-----------Esm--Cis------------Esm- nesrecan sam covek sto zbog tebe place Esm------------------------------ Tonem u hladnu postelju belu Gism----Esm---Cis-------Esm- zasto te nema, koga da pitam Esm------------------------------Cis-H-Fis hocu da sanjam najlepse snoveeeeeeee Gism-----ESm-----Cis-------Esm-- po nasoj proslosti nocas da skitam Esm------------------------------------ Jos umire mladost na prozoru mome Gism------Esm--Cis----------Esm- cini mi se nocas ko da vetar place Esm-----------------------------Cis-H-Fis al' ako se vratis pogazicu ponooooooos[2x] Gism-------Esm---------Cis---Esm i sve sto je bilo od nas dvoje jace Dodato: Ja pisem samo originale,a ti transponuj posle u Hm!
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (18.11.2010 u 17:08 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
Ćlan 3 Vam se zahvalio, Simke, za koristan post: |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|