|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne znam koliko dugo sviras po svatovima, ja sviram nekih godinu dana, znaci prakticno nista u odnosu na iskusnije kolege. Ono sto sam naucio u tih godinu dana je NE SEKIRATI SE NA GLUPOSTI
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.10.2008
Mjesto: Mostar
Downloads: 150
Uploads: 10
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
Instrumenti: Yamaha psr s710 Casio VZ1 Casio CTK731
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Ama ne ide u glavu nikako,znas kakav je osjecaj...ono covjek pomisli,pa jbt koda sam na groblje dosao...i na kraju sve ok.Al to je najkomicnija scena kad je on rekao da je sve bilo extra.Pregledao sam cd jedno 50 puta i jos mi je nejasan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Sad kad ti spomenu groblje,da se pohvalim da sam 2 puta svirao na groblju (osvestenje nekog temelja),i bilo je skroz dobro.A desilo se i meni da dodjem negdje gdje je sve organizovano besprekorno, ali gosti ko ustovljeni.Neznam kako je kod vas,ali obicno su najgluplje svirke gdje se puno unapred sve sprema,picani....A nekidan sam svirao i u zoo vrtu u Banja Luci i bilo extra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|