Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 01.08.2005, 16:12   #1
Moriss
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Pozdrav Vaxter pre svega, iako ti nisi rekao ni cao, ja te kao prvo pozdravljam, posto se nismo ni upoznali.
A da se upoznajemo na ovaj nacin, kako si mi "skocio" odmah - i to nije lepo, jer ja mislim da treba ovde da se sprijateljimo pre svega, a ne da izbegavamo jos uvredljivije reci - sto si naveo na kraju.
I kao osnovno, posle ovih moralnih pridika, da ti kazem da si upao sa diskusijom tacno tamo gde nisi razumeo o cemu se radi!
Nemoj da mislis da te vredjam, ili bilo sto zlonamerno, ali stvarno si malo "pozurio" sa postovanjem, a ja nisam u mogucnosti da ti ovako javno objasnim zasto! To je nesreca!
Ne mogu nikoga da klevetim javno po forumima, a pogotovu ljude koje poznajem licno!
To sto si pisao ti strucno - sve drzi - ali ne ovde!
Zasto i kako - nije ni vazno, kada - opet potenciram - nisi razumeo sustinu!
Ja i dalje savetujem Vanetu da pod hitno proda tu klavijaturu i neka kupi sta hoce, njegova stvar daljeg izbora, ali cvrsto stojim iza svog stava, za njegovo dobro!
Mozda cu ti i objasniti sve nekada, ali sigurno ne ovako javno, pa ces sam da kazes tada - ko je bio u pravu!
A to za fajlove, ja sam ti jednom davno rekao - mozda ces se i setiti - ti nisi bio ni rodjen kada sam ja svirao koncerte sa "poznatim licnostima", kako si spomenuo!
I ovo nemoj da shvatis opet pogresno i zlonamerno, ti si mi sam rekao koje si godiste, a posto sam duplo od tebe stariji, potrefilo se je da sam bas tada svirao te koncerte.
Tada nije ni bilo fajlova, a kad smo vec kod njih, zar mislis da se ja ne razumem u midi, i kada ne znas uopste sa kim pricas, zasto odmah dajes savete?
Da bi Vane izbegao nepotrebne nervoze, ja sam mu savetovao kao prvo - bolje preventivu, a ne zatim da ga boli glava sta da radi, kao i sto je doziveo!
Znaci, opet - nesporazum
Ali nema veze. Ja i dalje stojim iza svega sto sam rekao, samo na malo nezgodan nacin smo ti i ja stupili u kontakt - ne mojom krivicom. Medjutim, posto su za mene drugarstvo i prijateljstvo na prvom mestu, ja ti ne zameram uopste, a nadam se da neces ni ti meni
Vanetu sam vec naveo - u tim stvarima se i vide neke covekove vrline :wink:
Pozdrav tebi i nemoj da se ljutis nepotrebno
  Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
korg

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 09:30

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije