|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
"Koliko para toliko muzike" moze da se odnosi samo na kvalitet izrade,a u odnosu na kvalitet zvuka je sigurno "best bay" u klasi power miksera do 500 Eura.
PMF800 je za kupce sa plicim dzepom idealan i vredi svaku paru pa i vise.Muzicari koji imaju vise para na raspolaganju svakako nece uopste uzimati u obzir ovaj mikser.Ako poredite polovan EMX5000 i nov PMF800 prednost ima PMF800 po nekom mom merilu. @Vule "Od staru babu mlada nevesta nemoz' da bude"! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Trebao si malo bolje da nastelujes EMX5000.Ja naprimer smanjujem pevacima bass.A klavijature sve na nuli.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jedno je sigurno, Martin Wisman nije firma koja proizvodi opremu(Zhenjang PRC), nego vrsi distribuciju ili bolje receno "fantom" firma.
Nije ni cudo da se proizvodi zajedno u istu firmu za brendovima kao Phonic,LD Systems,Samson,Behringer,Suimon,Cibas,Megatone.... ima ih puno. Ne mogu dati kritiku posto nisam cuo kako radi,a najverovatnije necu je ni cuti ![]() Idite na njihovu stranu i pokusajte da otvorite: company info i support ![]() Sve je receno... Znamo gde i kad Powermikser a Yamaha EMX5000 je jedan od boljih powermiksera,provereno. Svakako da Yamahine miksere zahtevaju malo vise vremena i truda oko podesavanja,ali kad se podesi,to je to... Pozz
![]() |
#4 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@milanceshow
Kod nas su pevaci glavni i da mu ti stelujes mikrofon-boze sacuvaj! ![]() Ljudi pa nisam ja tolko bandoglav,meni se svidja zvuk Yamahe 5000, a nov mikser ne mozete porediti sa Wismanom,ali polovan svakako.Zasto? To su veoma popularne miksete pa cak neki vise vole njihov zvuk nego Powermatea(takav je i moj slucaj).Kad kupujete polovnu Yamahu EMX 5000 budite sigurni da se neko dobro nasvirao s'njom pa je onda prodaje.Nisu retki slucajevi i kvarova na njima.Imajuci to u vidu dajem prednost novom Wismanu sa garancijom od 12 meseci,za to vreme ce se svakako otplatiti. Kod Powermatea 600-1 i 1000-1 mi se ne svidja sto su mi basovi prilicno vestacki,ne znam kako bi objasnio,mozda kao kod kompjuterskih vufera dok je bas i kod Yamahe i kod Wismana prirodniji.Dakle sve sto govorim to je iz iskustva,odnosno kako ja cujem.Nemam razloga da "hvalim svoga konja",stvarno sam prijatno iznenadjen onim sto izlazi iz PMF800 jedino imajte u vidu da nisam cepidlaka za razliku od nekih.Mozete poslusati u mojim demo snimcima,ima par njih sa jedne svadbe,zvuk je sa kamere i jos je komprimovan dodatno-kad ubacujete na youtube, a ipak se cuje odlicno.Zvuk koji iz PMF800 je daleko bolji na FE15/3 negoli na Titanu 12 sto je i logicno. Da ne zaboravim @gbabovic Snaga se gubila od pola navise zbog lose zalemljenih kablova,isto se i meni desilo,posle korekcije to nije bio slucaj.Verovatno da to nisi jos uvek otklonio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.09.2010
Mjesto: podgorica
Downloads: 30
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korg pa80
![]() |
![]()
Ja sam uzeo pm800 i mogu ti reci da sam zadovoljan sa snagom zvuk je malo vise metalan ali dobro je za pocetak,a sto se tice razlike pm600,800,1200 je samu u kanalima,pojacalo unutar mixera je potpuno isto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.12.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 1499
Uploads: 2
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Roland VA76/Roland Fantom S
![]() |
![]()
nije ti odgovarao martin wisman, pa si uzeo kineski powermate....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.09.2010
Mjesto: podgorica
Downloads: 30
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korg pa80
![]() |
![]()
nisam uzeo powermate nego martin wishman,ali to su potpuno jedne iste komponente,naravno pricam za kineski powermate i kazem da je bolji martin wishman za pocetak
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|