|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Svi ovako lepi ritmici nebi ni priblizno zvucali da nije bilo mene , napomenjujem da ta dvojka
je iz korgovih setova zove se nesa 6 c 2 , Konvertovanjem se ne postize nista vec samo , Rucno pravlenjem u samom sintu po zvuku , To jeto ![]() Dodato: Ooooooo vidi vidi ala dobro soliras super si !!!!!!! .E a za tu lepu kontru , to sam ja pronaso i veruj te mi da lepo radi ,,, hm al da tako zvuci i na drugim ritmovima treba je bas gitarski i odsvirati , znaci mora imati sve parametre , dinamika , atack , relase , decay i normalno ruku, Zasto ruku zato sto gitarista nekad i omasi za pa ne udari tacno u taktu ali, ali, naj vaznije je sam atack na zicama koji nije na svakoj zici isti . Licno samprobao samples gitaru da uvedem u sampleru sa rucno odsviranom kontrom na sintu i gitarskom kontrom , razlika nebo i zemlja , hvala ![]() Promijenjeno od gagan (05.11.2010 u 11:00 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
dobar snimak dobar ritam lepe harmonike!!!
znao sam cim sam cuo da je @gagan tu umesao svoje prste oko te dvojke ![]() samo napred
![]() |
#3 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5261
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Nisam ni sumnjao da je tu Gagan umesao svoje prste
![]() ![]() p.s: @Nesabend: Kolega jako mi je drago da ti se svidja kako je to u globalu odsvirano, jel znam da si ti stari tezgaroski vuk i da umes prepoznati sta je dobro a sta nije. Pozdrav! Promijenjeno od yamahapassion (06.11.2010 u 09:12 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() |
![]()
Testiranje kamere moje nove nokie 6710, video je osrednji (s obzirom da je 5 mpx), ali snima zvuk super.
P.S: Snimak je ukoso posto ne mogu odjednom da sviram i snimam, jbg, nisam ja Tarantino ![]() Promijenjeno od yamahapassion (17.11.2010 u 07:50 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.12.2008
Mjesto: Bor-Timocka kajina
Downloads: 2385
Uploads: 42
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 52 puta u 51 Postova
Instrumenti: nemam vise instrument
Interesi: Pecanje
![]() |
![]()
Majstor je majstor u kamere se ne razumem ali sviranje je extra i terca je super
![]() jel ovo tvoj kanal na youtube, ako jeste da te dodam za frienda pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
![]() |
![]()
Hvala kolega Narodnjak na komentaru, kao sto sam pisao, za terce sam se propisno namucio dok ih nisam konacno uradio kako treba, pa ako ti bude zatrebalo javi, sredicemo nesto
![]() A, za tehniku, jbg, uvek moze bolje, ali i sa ovim sam zadovoljan kao jedan hobi muzicar. Ako nekada u zivotu budem krenuo raditi profi, za pare, onda cu ozbiljnije krenuti i da vebam, ovako, pola sata dnevno dovoljno da nesto malo skinem, i da izbacim stres hehe... Youtube kanal je moj, jutros sam ga napravio, i planiram jos nekih snimaka ubaciti vremenom, ovaj snimak mi je vec bio u kompu, pa sam ga zato odmah i postavio. Dodaj me na youtube pa da i tamo budemo u kontaktu. Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.12.2008
Mjesto: Bor-Timocka kajina
Downloads: 2385
Uploads: 42
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 52 puta u 51 Postova
Instrumenti: nemam vise instrument
Interesi: Pecanje
![]() |
![]()
Dodao sam te, kanal ti deluje sveze pa ti kad snimis nesto slobodno ubaci vredi poslusati, a sto se tice vezbe to si u pravu, ono za svoju dusu, i ja isto tako mada znam nekad i 8 sati da provedem za klavijaturom sve zavisi od raspolozenja
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|