|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Aysela & Kemal Dobro jutro moja voljena(Bm)®
Bm-----------Cis---Esm---------------- Gledao sam sinoć zvijezde na nebu Fis-----Gis-----Bm- i pitao koja je tvoja Bm--------------Cis--Esm---------------- da je skinem i tebi sreću donesem[2x] Fis--------Gis----Bm- samo da budeš moja Esm------Gism---------------------- Ne treba meni zvijezda sa neba Cis--------------Fis- ja sam obična žena E-------------------------------------------- meni samo treba kada se probudim Cism-------------- neko da mi kaže ref E--------------------------Esm Dobro jutro moja voljena E----------------------Esm dal' te iko voli kao ja H-------------------------Fis-- dobro jutro moja voljena[2] E-----------------------Esm ne voli te niko, kao ja Bm-----------Cis- Rekao sam sebi Esm-------------Fis-----Gis--Bm- sve ću na tebi zlatom pozlatitiiii Bm-----Cis----Esm----------- nije mi važno koliko ću dati2[x] Fis-----------Gis-----Bm- samo da si sretna ti Esm------Gism---------------------- Ne treba meni zvijezda sa neba Cis---------------Fis- ja sam obična žena E-------------------------------------------- meni samo treba kada se probudim Cism-------------- neko da mi kaže... ref
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|