|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Tehnike i teorija Usavršite Vašu tehniku! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
|
![]()
serif konjevic-pusti me vec jednom iz Dm sa mojim "privatnim"harmonijama
malo je zaebano dok se ne udje u stos,posle ide kao podmazano! Dm-------F----------Bm---------F---D7 Zasto si opet pod prozorom mojim G7---C-Am-------B----------Dm cekaaaas da ti vrata otvorim Dm---------F-----------Bm----F---D7 zar ti nije zao da mi budis majku G7---C-Am--B---------------Dm i pitaaaaas kad cu kuci doci Ref. 2x Dm----------------------G-G7--C Pusti me vec jednom, pusti me C-----------C7----F-- kroz zivot idem sam B-----Gm--Dm----G7 pusti me, molim te C---------Am---B---C---------Dm- sve sto imam, sve ti ostavljam drugi put u refreneu,drugacija harmonija ![]() Dm-----------------------E7---Am Pusti me vec jednom, pusti me C-----------C7----Cm-D7 kroz zivot idem s a m Gm---A7--Dm---G7 pusti me, molim te C---------Am----B---C--------Dm- sve sto imam, sve ti ostavljam ------------------------------------------------------- inace ovako sviram na tezgi...probajte harmonija je do j....ja!! ![]()
Sledeći član vam se zahvalio Simke za ovaj koristan post: | Pero3 (01.01.2020) |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|