|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 13.05.2010
Mjesto: Chicago, IL
Downloads: 74
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Dallape Organtone, Korg Pa700, Yamaha DX-11, Casio CZ-101
![]() |
![]()
Hehe, ja dok sam aktivno svirao, bio sam poznat po tome da sto i skinem sa harmonike, vratim nekom kolegi na harmoniku
![]() Pozdrav. Promijenjeno od Nemanja88 (22.10.2010 u 21:39 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ja samo placam onome ko zna da svira i dobrom pjevacu...Samo moram da kazem da meni u zadnje vrijeme kad odem svira harmonikas za stolom i ja pjevam snjime...znaci bez mikrofona i ostalih zahebancija ali mu zato i platim...to me vise zadovolji nego kada placam nekog pjevaca koji pjeva mozda i gore nego ja,a i ponekad to radim namjerno pa nek im je krivo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.02.2008
Mjesto: Nis
Godina: 40
Downloads: 1595
Uploads: 3
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
![]() |
![]()
jasmink ima pravo za ono sto je napisao. Moje neko nepisano pravilo je da prednost imaju oni koji plate pesmu a za ove druge ako je pesma u ritmu u kom sviram, prva pesma je gratis (cisto da ispostujem osobu), a svaka sledeca po principu 500 din pesma ako se sam ne seti da da neku paru!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|