|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su ljubimci Yamahe |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
jeste na svim bojama ....da li je to moguce zato sto je bio u prasini...malo je zapustan prasljibv...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
stara je to klavijatura,nemoj to uzimati!!!
vise ce te kostati popravka nego sama klavijatura. to ti je moj dobronameran savet
![]() |
#3 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
meni nije bash nesto jasan taj tvoj bass-problem pa moram da pitam:
kako isti taj bas se cuje i levo i desno? mislis na iste oktave? sviras c2 i a kad sviras c4 cuje se opet c2? i tako na svim bojama? stari DX7 nema SPLIT-funkciju. znaci jedna boja od levo do desno ako je nesto neispravan sa svojim soundom, mozda funkcionise dobro kao midi-klavijatura ... probaj jednostavno preko midi kablova pa ces videti
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.11.2008
Mjesto: Kruševac
Downloads: 738
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: TYROS 3, TRITON EXTREME
![]() |
![]()
Svirao sam DX7 ranije, u to vreme jako dobra klavijatura, međutim, danas veoma prevaziđena.Probaj preko MIDI, ako radi bez javljanja tog ,,basa,, onda je problem u klavijaturi. U tom slučaju, diskutabilno je koliko je pametno popravljati je.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
kad sviras desnom rukom znaci nađem boju i kad stisnem pojedine tipke cuje se bas isti onaj kao na lijevoj strani .....znaci stisnem jednu tipku a cuje se taj ton boje i plus bas...
neznam kako bi mi sluzila da je spojim sa korgom preko midi kabla il uopste da je ne uzimam a konto sam uzet sebi jedan solo ....pa bi bilo pametnije nabrat jos para i uzet sta bolje ....hvala u svakom slucaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.12.2008
Mjesto: Brcko
Downloads: 17
Uploads: 1
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Klavijatura
![]() |
![]()
Znam da je tema starija i ne znam da li si rijesio problem, evo i ja trenutno cackam nesto oko DX7 i DX 21. Imam slican problem na DX 21, kazem slican - kod mene na DX 21, kada sviram nekom bojom, na par mijesta kada stisnem tipku svira mi druga boja. Ako je neko imao slicno iskustvo neka pomogne, inace ide u podrum sa ostalim zastarjelim klavijaturama da imam sta pokazeti generacijama koje dolaze na cemu smo svirali.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Moja DX ima split, single, dual i performance. U pitanju je Dx7 IIfd. Cuo sam da moze na Dx da se uradi split, nesto preko dva kanala ali se ne secam.. Dva kanala i dva kabla tako nesto, al ajde da nelupam bezveze kad se vec nesecam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|