|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.01.2008
Downloads: 533
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 12 puta u 10 Postova
![]() |
![]()
Normalno da ces da cepas onima sa keshom.Ali meni je recimo i zao ljudi koji nemaju para a hteli bi da cuju neku pesmu.Normalno ako dodje lepo i fino naruci pesmu i zahvali se nije problem odsvirati je i bez para.Ali ako pocne da smara i da stalno nesto zanoveta a para nigde,onda nista.Otkacis ga kulturno.
I sviras ovima dok placaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Neko nepisano pravilo je da ti sto ne daju para najvise smaraju...to je zato jer su bezobrazni i nevaspitani.
Polazeci od sebe kao gosta u kafani,nikada ne bi ustao i zatrazio neku pesmu muzici a da ne dam kintu,bilo bi me sramota,tako da mi i nije zao tih sto nemaju pare (ili se prave da nemaju),jer smatram da je to bezobrazluk isti kao kad bi usao u kafanu i trazio da jedem i pijem a da nemam da platim. Taj koji stvarno nema para izdrzao bi i da ne cuje svoju pesmu to vece,ili makar na neki kulturan fazon da zamoli ako moze,preko konobara npr ali nikako da legne muzici na kicmu...ali na zalost svega ima... ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.11.2008
Godina: 42
Downloads: 695
Uploads: 36
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
neznam koliko ti daju novaca za pesmi ali da uzmemo np. 500din kad ti neko takav pridje i kaze moze pesma ti kazes moze pesma je 500din i odma ga skines sa kicme
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 13.05.2010
Mjesto: Chicago, IL
Downloads: 74
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Dallape Organtone, Korg Pa700, Yamaha DX-11, Casio CZ-101
![]() |
![]()
Hehe, ja dok sam aktivno svirao, bio sam poznat po tome da sto i skinem sa harmonike, vratim nekom kolegi na harmoniku
![]() Pozdrav. Promijenjeno od Nemanja88 (22.10.2010 u 21:39 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ja samo placam onome ko zna da svira i dobrom pjevacu...Samo moram da kazem da meni u zadnje vrijeme kad odem svira harmonikas za stolom i ja pjevam snjime...znaci bez mikrofona i ostalih zahebancija ali mu zato i platim...to me vise zadovolji nego kada placam nekog pjevaca koji pjeva mozda i gore nego ja,a i ponekad to radim namjerno pa nek im je krivo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.02.2008
Mjesto: Nis
Godina: 40
Downloads: 1595
Uploads: 3
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
![]() |
![]()
jasmink ima pravo za ono sto je napisao. Moje neko nepisano pravilo je da prednost imaju oni koji plate pesmu a za ove druge ako je pesma u ritmu u kom sviram, prva pesma je gratis (cisto da ispostujem osobu), a svaka sledeca po principu 500 din pesma ako se sam ne seti da da neku paru!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.12.2007
Downloads: 833
Uploads: 1
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Glupo mi je sto ovdje ljudi kazu CITIRAM
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio merhad za ovaj koristan post: | Squeeeze (15.12.2010) |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.02.2008
Downloads: 242
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ko vise baci para njemu prvom sviram pjesmu :$ haha..treba sve cijeniti i postovati ako hoces da sve bude uredu !
I corava koka zrno nabode ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.08.2011
Mjesto: Beograd
Downloads: 133
Uploads: 1
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Yamaha psr2100 Korg pa60
![]() |
![]()
uvek treba ispostovati prvo onog sto ti placa,pa cak i kad vise ne narucuje treba mu otpevati neku pesmu gratis,naravno ako vec nisi dobio nove placene porudzbine...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
ja sam u početku sve to radio iz ljubavi prema muzici
i kako te ljudi brzo nauče da tu postoji mnogo toga što treba znati osim muzike sad radim iz ljubavi prema obitelji gledam da zaradim da školujem djecu itd... a bože moj da se svira onima koji plačaju a oni koji tuše a neplaćaju kažeš lijepo izvini pajdo ali imam plaćeno i to moram odradit i u slučaju da ima mnogo narudžbi (daj bože što je rijetko u ovo vrijeme al desi se) malo ubrzaš i sve uz osmijeh i ljuljaj eto mi u subotu u svadbi nadovezo se neki pa daj ovo pa ono ajd odaradimo mu par pjesama a on ni kinte i ja već malo i nervozan na to ide on opet i traži nešto rekoh mu pa prijatelju ti samo najskuplje pjesme tražiš samo me pogleda i okrene se i riješim ga se za tu noć |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|