|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Suludi Moderator
|
![]()
Hocel narode imal vas zivih!! Hajmo ljudi sa OS koji se izvrsio u fabrici La Sejo-La Alen La GmbH dbijate sredstvo oplodzavanje krave!! Navalite!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ooooo Alene druze moj napokon si ozivio.E jesi me zabrino bolan nebio.Ja ovamo pripremio opet onaj TAM-ic ali ovaj put sa buradima rasola,vrecama kisele tarhane,paketima pive od 2litra....kao humanitarnu pomoc za teski mahmurluk.Pretpostavljam kako ti je bilo,ali brate to si ti pomijeso svasta nesto i na kraju prepio i onda "BOL BOLUJE....".Jeli i veceras u internet klubu.
![]() Ovo sa ovim OS ipak ide preko nase firme i to je dobro.Ovaj dodatak uz OS moze doprinijeti povecanju stocnog fonda, i razvoju ugostiteljstva-teletina ispod saca... ![]() Hajde zdrav i veseo mi bio Sejo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Suludi Moderator
|
![]()
Gotovo je Sejo sa njom! Sto je bilo bilo je! Sad se koncentrisem samo na firmu care nemam zezancije! Sinoc sam sam je izbacio iz glave raznoraznim tekucinama!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
e moj La Alene...Znam ja tebe druže moj...Al et nisam htjeo ništa da pišem...Samo čekam kad će te klapiti kakav drugi đavo pa da ponovo kažeš da si se u novu trebu zaljubio...Eh moj La Alene znam ja tebe dinamite kad si bio petarda
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
hehehe nas drug je raskrstio sa njom
jel tako ALENE
![]() |
#6 |
Suludi Moderator
|
![]()
Evo, napokon!!! Njen stari je sazno da hoda sa nekim momkom po gradu(samnom) i zabranio joj je sve! Sad smo se upozanli i sve jej ok! La Almire upali i u mene jednom,haman! Al opet moram pit, ode za BiH 2 sedmice a kad se vrati odo ja na sajam 2 sedmice!!!!! Ako nekrehnem do tad drugu sto La Almir kaze, nemam me!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Glas Razuma
![]() |
![]()
Pa Alene druze moj,sad mi nista nije jasno.Prvo kazes da si raskrstio a sad ko da je ponovo upalilo-koliko ja skonta ti se upozna sa "slatkim tatom" ako sam dobro shvatio.Nosi li tata aparat za usi i velike naocale
![]() Druze ako opet podjes cugat propasce nam i biznis i firma.Ja ovamo poceo i marketing i reklame i dzinglove spremati za radio stanice.Nesto sam konto,ako ti nemas bolju ideju,da ide reklamna poruka za OS i ostalo na radio stanicama ovako: "KUPI OVAJ NOVI OS,DA BUDES HADZIJA A NE BOS". Hajde zdrav mi i veseo bio,pa javi Sejo |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Suludi Moderator
|
![]()
Hahaha! legenda ostaje legenda!!! Moze jaro stavi! Sad cu ja zenu natjerat da nas reklamira a njena reklama sigurno pali (angela merkel) I Bush dobija OS! Boli nas piton!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Suludi Moderator
|
![]()
A sto se tice babe! Zafrkan cojk ba! A ja se sve pravim namazan ono ko ja streber! Studiram za umjetno oplodzavanje krava a klaviajtura gledam jos prirodno da skontam! Povjerovo cojk! Dok on mene nesmijes sa cerkom ovo ono vamo nako i prica on mene a ja ga ocima davim!! Zivce mi izvadio!!! Hehe! Pozdrav,Alen!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Glas Razuma
![]() |
![]()
Alene ahbabu moj,
Znaci kampanja moze da pocne.Reklamni slogan ostaje,samo nisam odlucio koja muzicka podloga uz to-mozda onaj lagani forspil Luisov za pjesmu:"Obrisi suze mala moja,ili od Zabranjenog pusenja(oni imaju slicnu pjesmu kao slogan) a za sevdah su mi rekli da nije popularan(a meni ce vazda biti popularan),rock ne ide uz to pa ti odluci.Drugaru idemo preko Merkel u izvoz i to u prekookeanske zemlje(Amerika).Dobija i Bijela kuca i Pentagon.Samo neznam jaro,gledam nesto u novinama,pa tu ti u komsiliku u Austriji ona DOBRA POLOVNJACA mislim da se zove Ursula(plavusa a visoka)bila glavna za Evropsku uniju.E kad bi i nju zbario gdje bi nam kraj bio.Do Hilari(Klinton) je tesko doci.... ![]() Sto se tice BABE,ma smeksace on druze,ali samo ako naucis dobro ono fudbalsko biciklo kao Ronaldo.E onda se mozes dobro prodati ali postoji mogucnost da ga budes zvao PUNAC(slatki tata) jer mi to nesto mirise za ozbiljno ili se varam. Hajde pa i ti gore pokreni tu kampanju,neznam sta se gore slusa,ali skontaces ti vec. Veseo mi bio, Sejo |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
nema, pojma |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|