|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
E pa velika je greska sto mislis da je razlika samo u boji klavijature. Is50B nije samo crna klavijatura (postoji i siva, ali ne ona kao na Is50, nego neka grafitna nijansa). Osnovna razlika je u operativnom sistemu i prosirenim opcijama oko ritam sekcije. Ne mogu bas tacno ni da se setim sta je jos konkretno, ali ako nekoga to vise zanima, mogu mu pronaci.
U svakom slucaju, neka je sa srecom.
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3617
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Ee kako nisam video ovu temu!Ja imam IS50b vec 3 godine i super klavijatura,mozes da je sredis da radi fantasticno sto moze nekoliko kolega sa foruma da potvrdi!
@bokajunior ma gde smesno,ljudi i dalje rade na IS40,IS50 ![]() Skoro sam bio na jednoj svadbi klavijaturista sa IS40 i pevac i celu svadbu odradi sam sa njim.Mozda ce zvucati nemoguce,ali danas je sve moguce! ![]() Imas dobrih setova u download jedan od njih je set od kolege Sale0230,odlicno odradjen.Prima ritmove sa cele IS serije i od I30HD. Eto toliko. Nek je sa srecom da ga sluzi dugo dugo godina! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|