|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#9 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ekrem Jevric je po mom misljenju jedna pojava,koju mozemo nazvati
recimo kao "internetski" ili "youtube incident". Ovo "incident" pisem u smislu necega sto jos nije vidjeno i drugacije je od drugih,ali na njegovu nesrecu to se desava u muzickom svijetu,gdje on realno gledajuci kao pjevac nema apsolutno nikakve kvalitete niti ima neku perspektivu. Ja bih to tretirao kao "jednokratna upotreba",jer svi njegovi nastupi i pojave u medijima sluze ljudima za podsmjeh,a ne kao izraz neke nazovi kvalitete ili necega drugog. Tu njegovu internetsku popularnost pokusavaju da iskoriste razni menadzeri, i kvazimenadzeri pa cak i samo rukovodstvo "Grand" produkcije gdje je naravno osnovni motiv da se na takvom "fenomenu" izvuce neki euro. Iako ne pratim "Farmu",znaci i tamo su ga strpali iz komercijalnih razloga, da ljudi gledaju i slusaju "to cudo". Pitanje je samo,da li je sam Jevric svjestan ko je on,sta je on i zasto je uopste on interesantan javnosti. Ja vjerujem da jeste svjestan svega,i on ide u pravcu "ako upali - dobro je", a "ako ne upali" nikom nista,i onda Ekreme idi radi "izolejsn" u Americi,ako te opet prime u tu firmu. ![]() Nemojte zaboraviti da je i "Lepa Brena" na prvom pojavljivanju na TV bila tretirana kao "zenska za podsmjeh i izrugivanje" a ne kao neka buduca zvijezda. Ali ona je bila mlada i imala je kvalitet. Ekrem Jevric nije mlad i nema kvalitet.... Prepusticemo vremenu da kaze svoje.... ![]() Pozdrav, |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|