|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.02.2009
Mjesto: USA
Downloads: 451
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korgpa50 scandalli
Interesi: muzika i fuzbal
![]() |
![]()
dali neko moze napisati akorde za ovu pesmu.hvala
Pricao covjek galebu bijelom zivotnu pricu ko starom drugu Kako mu sudba uzela sve A zena jedna donijela tugu Kako mu sudba uzela sve a zena jedna donjela tugu Sudbina me druze nije htela sve sto mi da sve mi uzela Jos samo tebi galebe sivi ostavljam Pricu nek bar ona zivi |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Hakala-galeb [Fm]
Fm-------------Es------Fm---- Pricao covjek galebu bijelom Bm------Cis---Es----------Gis-F7 zivotnu pricu ko starom drugu Bm---------------Fm-------- Kako mu sudba uzela sve Es--------------Cm------ Es-Fm A zena jedna donijela t u g u Bm--------Cis----Fm-------- Kako mu sudba uzela sve Es--------------Cm------Fm- a zena jedna donjela tugu -ref- Fm-------------------Es--Fm-- Sudbina me druze nije htjela Es-----------------------Gis-F7 sve sto mi da sve mi u z el a Bm--------Cis--Fm--------- Jos samo tebi galebe sivi Es---------------- ostavljam pricu -pause---------Fm nek bar ona zivi sledece strofe su sve iste,tako da ces sam videti gde koji akord ide!!
Sledeći član vam se zahvalio Simke za ovaj koristan post: | SinisaT#2 (19.10.2010) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.02.2009
Mjesto: USA
Downloads: 451
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korgpa50 scandalli
Interesi: muzika i fuzbal
![]() |
![]()
Da li bi isto mogo napisati ako moze,akorde za Hakala-hej mala crno oka
Hej mala crnooka sto me gledas ispod oka i vatru u meni palis a sutra ces da zazalis Ref. 2x Nocas ces me imati zorom ces se kajati ozenjen sam duso ja budi mi simpatija Hej mala ljepotice ne otvaraj nocas srce ja sam svoje drugoj dao tebe nisam poznavao Ref. 2x Hej mala crnooka bolje nadji sebi momka pa nek usne zelje kriju pamti mene simpatiju Promijenjeno od neconix (23.11.2010 u 21:50 sati) |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
naravno!!!evo ti akordi za "mala crnooka"
![]() Hakala-hej mala crno oka [Hm] Hm------------------ Hej mala crnooka Hm--------------D------A--- sto me gledas ispod oka Hm--A7--D----------- i vatru u meni palis A-------------G--A---Hm a sutra ces da zazalis [2X] Ref D----------------Gm-(bass G-B-D) Nocas ces me imati D---------------Gm---(bass G-B-D) zorom ces se kajati Hm-------------D------- ozenjen sam duso ja A--------G--A--Hm budi mi simpatija Hm------------------ Hej mala ljepotice Hm---------D------A--- ne otvaraj nocas srce Hm-----A7-----D--------- ja sam svoje drugoj dao A-------------G--A----Hm tebe nisam poznavao ref Hm------------------ Hej mala crnooka Hm----------D----A--- bolje nadji sebi momka Hm-----A7----D--------- pa nek usne zelje kriju A-------------G--A---Hm pamti mene simpatiju
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (19.10.2010 u 10:15 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|