Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Ostali Instrumenti > Kutak za harmonikaše

Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;)

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 19.10.2010, 07:38   #1
mamula
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: Herceg Novi
Downloads: 91
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Guerrini
mamula befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Zeljko;
Ne mogu da vjerujem šta se sve ovdje komentariše, šta je važnije njena šminka, držanje i frizura ili svirka?!
Imam ja jednog kolegu koji se klati kao metronom i non-stop se smije,zahvaljuje se svakom pri odlasku, ali nije brale to suština onoga što ljudi traže od njega. Pa valjda se gleda svirka i pjevanje a ne scenski nastup!
Inače momci sviraju Sanela kolo od Kodića koliko se sjećam, ne mogu sa posla da uključim youtoube. Vidi se da više sviraju iz neke srdzbe i revolta, nezadovoljstvo je učinilo svoje.
Opet ću da ponovim da Pavkovićevu stručnost ne dovodim u pitanje, mislim da se tu radi o nekim drugim stvarima
mamula je offline  
Star 19.10.2010, 12:56   #2
Ace
White Noise

Ace's Avatar

Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
Ace ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od mamula Pokaži Post
Opet ću da ponovim da Pavkovićevu stručnost ne dovodim u pitanje, mislim da se tu radi o nekim drugim stvarima
Tacno. Niko i ne kaze da Pavkovic nije strucan. Ovde se radi o "pristrasnost". I to je ustvari glavna tema ove diskusije al je ocigledno tesko pridrzavati se uz nje.
A kad neko ocenuje pristrasno onda moze se reci za njega da nije kompetentan za ziri, bez razlike sto je on pravi majstor i ekspert harmonike.

@Boban010
Druze, vecinom clanova foruma se slazu da Jelena Davidovic nije bila pravi izbor za pobednika .... eto ti dokaz. Sad ako ti se neslazes, OK je, svi imaju pravo na svoje misljenje.

Promijenjeno od Ace (19.10.2010 u 12:57 sati)
Ace je offline  
Star 19.10.2010, 13:25   #3
Boban010
Zaludan vladika

Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
Boban010 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Bata Vule
reci za nekoga da je primio mito ili da je nesposoban da obavlja odredjenu funkciju a da se pri tome ne iznese nijedan dokaz u najmanju ruku je kleveta!?
Misliti da je ovaj bolje odsvirao ili onaj na takmicenju je OK,ali optuzivati nekoga za nesto a to ne potkrepiti dokazima nije lepo,blago receno.A tek kakva je steta sto je taj neko legenda kojom treba da se ponosimo i budemo srecni sto ga imamo.
Zasto uvek treba nesto da izgubimo pa tek onda da postanemo svesni koliko je to vredelo?
Da li treba da poravnamo brda i planine kako bi smo izgledali visi u ocima drugih?Neki bi rekli-da, ako od toga imamo materijalne koristi.A ko ce nas zakloniti kad opece sunce?
Vecina zemalja u regionu imaju posebne kanale na kojima emituju samo narodnu muziku(mislim pravu narodnu) a mi hocemo i ovo nesto malo sto pustaju,da ga nema jer nije u trendu-onaj ko to slusa zivi u proslosti?Jos kad pocnu da narodnu muziku povezuju sa necijom losom vladavinom-pa to je moralna katastrofa!Reci za narodnu muziku da je "sredstvo za opijanje sirokih narodnih masa"-ja bi rekao da je ovo veci razlog zbog koga je sve manje mladih ljudi koji sviraju harmoniku,samim tim jos je manje kvalitetnih harmonikasa.
Koliko je samo dobrih harmonikasa harmoniku zamenlio klavijaturom?Kod nas vecina devojaka za momke koji sviraju harmonike kazu da su seljaci.....
Da li bi ste (uz svo postovanje njene licnosti) Jeleni Karleusi zbog toga sto izvodi ove moderne numere uz sve ono sto karakterise moderan sou biznis,dodelili titulu Prvi glas Srbije?
Zlobni bi rekli da "branim" Pavkovica jer i ja sviram klavirnu harmoniku,mislim da za to nema potrebe jer su ga njegova dela i njegova muzika sama odbranila!
Ne vredi da pisem dalje jer ce onaj ko ovo bude citao vec kod polovine izgubiti interesovanje!
p.s.Nemojte nikoga sankcionisati,mislim da je najpravednije da se tema zakljuca.
Boban010 je offline  
Star 19.10.2010, 14:11   #4
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

@ Boban10

Kolega koji je postavio temu prilozio je snimak sa odredjenom situacijom koju je zeleo da komentarisemo,to su cinjenice a sve ostalo sto je pisano su nagadjanja i pretpostavke. Niko Gospodina Pavkovica nije optuzio ni za sta,niti uvredio,sve su pretpostavke,nagadjanja,pitanja i podpitanja...ne znam sta je u ovoj prici toliko tragicno,pa i Pavkovic je obican smrtnik kao i svi mi i moze da pogresi ili krene stranputicom,kakve veze s tim ima njegovo sviranje i muzicki opus koji ima iza sebe?

Tema ce se zakljucati kada izgubi smisao a za sada vidim da kolege imaju jos uvek po nesto da napisu. Nije potrebno da clanovi narucuju zakljucavanje tema,to je na moderatorima da odluce. hvala

Star 19.10.2010, 15:16   #5
grandia
Veliki prijatelj foruma

grandia's Avatar

Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
grandia befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

boki, ja sam pomenuo kofercic al nisam direktno mislio na pavkovica ... to sam zbog toga pitao, sto je neko ubacio rec da je pakvovic "umetnik" ... pa jeste umetnik i dalje?

valjda je dozvoljeno da se pita dali umetnici nisu alergicni prema takvim kofercicima il kuvertima

ima dosta ljudi koji su malo veci "umetnici" od pavketa pa su se na kraju predomislili i odlucili drugacije nego sto su hteli il trebali ... (ne mislim samo na nashe balkance) to je tako bilo i bit ce jos uvek ...

mislim da nema razloga da se bezveze svadjamo i vredjamo: neki misle da pavkovic nije dobro odlucio - drugi tvrde da je u pravu i to je to ...

a uvreda stvarno nema, kako ne prema pavkovicu tako i prema ivanovicima ... zar ne?

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 05:17

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije