|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kolegama i poznanicima nikad nije bio problem odsvirati badava, nisam ni htio uzimati od njih novac..Ali ovim picajzlama koji nedaju ništa uvjek kažem da ima puno naručenog (pa valjda će mu doć do glave da treba nešto baciti) ali da ću odsvirati kasnije, ili daj 100kn da se dosjetimo text
![]()
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ne mora da bude to samo u kafani,moze da ti se desi i na svadbi ili bilo kom drugom veselju,sto rece kolega"nesaband"moras biti dobar psiholog i da balansiras izmedju svih njih,i da naravno nekog ne uvredis.Ako ima bas dosta narudzbina gledas da ispostujes sve,a to ces jedino ako javno kazes preko mikrofona da bi bili svi ispostovani za svakog po par pesama,pa ako ima vremena,opet se vracas kod ovog prvog"vuci siti i ovce na broju"!
I uvek osmeh na licu,bez grimasa,mrstenja,ili bilo cega sto bi nekog isprovociralo tvoje ponasanje u bilo kom kontekstu.To je jedan od recepata za uzemanje dobre love.Nadam se da si me razumeo! ![]()
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 08.10.2010
Mjesto: slovenija / koper
Downloads: 147
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg,guerrini
Interesi: futbal, kladionica
![]() |
![]()
pa normalno za one koji plate odsvira se sto prije .. a za one druge ako ostane sta vremena .. i onda normalno skontaju da je treba bacit koju paru =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.11.2008
Mjesto: BiH
Downloads: 3768
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg pa80
Interesi: muzika i slicno
![]() |
![]()
Sviraj normalno onima koji placaju,a onima koji ne placaju a hoce pjesmu,nadjes lijepo nekog bildera nek im on svira po rebrima...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.06.2010
Mjesto: Srbija
Downloads: 68
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 10 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg pa1x
![]() |
![]()
Naravno da ces da sviras prvo ljudima koji plate,a ako bas niko ne placa onda tvoja dobra volja....Kilometraza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.01.2008
Downloads: 533
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 12 puta u 10 Postova
![]() |
![]()
Normalno da ces da cepas onima sa keshom.Ali meni je recimo i zao ljudi koji nemaju para a hteli bi da cuju neku pesmu.Normalno ako dodje lepo i fino naruci pesmu i zahvali se nije problem odsvirati je i bez para.Ali ako pocne da smara i da stalno nesto zanoveta a para nigde,onda nista.Otkacis ga kulturno.
I sviras ovima dok placaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Neko nepisano pravilo je da ti sto ne daju para najvise smaraju...to je zato jer su bezobrazni i nevaspitani.
Polazeci od sebe kao gosta u kafani,nikada ne bi ustao i zatrazio neku pesmu muzici a da ne dam kintu,bilo bi me sramota,tako da mi i nije zao tih sto nemaju pare (ili se prave da nemaju),jer smatram da je to bezobrazluk isti kao kad bi usao u kafanu i trazio da jedem i pijem a da nemam da platim. Taj koji stvarno nema para izdrzao bi i da ne cuje svoju pesmu to vece,ili makar na neki kulturan fazon da zamoli ako moze,preko konobara npr ali nikako da legne muzici na kicmu...ali na zalost svega ima... ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.12.2007
Downloads: 833
Uploads: 1
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Glupo mi je sto ovdje ljudi kazu CITIRAM
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio merhad za ovaj koristan post: | Squeeeze (15.12.2010) |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.08.2011
Mjesto: Beograd
Downloads: 133
Uploads: 1
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Yamaha psr2100 Korg pa60
![]() |
![]()
uvek treba ispostovati prvo onog sto ti placa,pa cak i kad vise ne narucuje treba mu otpevati neku pesmu gratis,naravno ako vec nisi dobio nove placene porudzbine...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.09.2010
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |