|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Saban Saulic-kajaces se jednog dana (Fm)
Fm---------------G7----C--- Voleo sam crnu kosu tvoju Fm-----------------------G7---C- plave oci i sve sto je t v o j e C------------F---------G7----C- ostao sam ko golub na grani C----F7----Bm----------G7----C(F7) da uzalud trazim jato s v o j e Ref. F-------------B-------F--- Kajaces se jednog dana F-------------- ESm--F---- kad ti svega bude dosta F------------ESm------F- pozeleces svog goluba F-------B7---- ESm-C7------F--- sto na suvoj g r aaaaaani osta Fm--------------G7------C-- Cvetala si kao majska ruza Fm---------Bm----------G7-C- u zeljama bolne duse m o j e C---------------F--------------C- a sad venes na usnama mojim C----F7-------Bm--------G7---C(F7) sto ponekad kazu ime t v o j e Ref. Fm-----------------------G7--C- Nikad vreme izbrisati n e c e Fm-------------Bm--------G7--C- srecne dane i zelje sto snevam C---------------F------------------C- al' ja moram zivot svoj da z i v i m C----F7-----Bm-----------G7--C(F7) i da trazim ljubav jer je nemam malo su zaj***ni akordi...dobro ih prvo prostudiraj(gde koji akord i na koju rec ide),pa ih onda skidaj! Dodato: FORSPIL Bm,G7,C [4X]
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (18.10.2010 u 10:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|