|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.12.2010
Downloads: 57
Uploads: 2
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav kolege.
Evo ja sam juce dobio opomenu jer sam odgovarao na neke starije postove pa rekoh malo da udjem u ove novije datume.Ova tema jeste interesntna ali sta vise reci i pricati kad je sve receno i napisano.Ako je vecini cilj da samo da otvara neke postove i odgovara na postijece (ubrajam i sebe)to je samo tracarenje(razmena nekih iskustava i to je to),niko tu od nikoga ne dobija nista na koriscenje.Predpostavljam da je vecini cilj da nesto skine u download sekciji i da mora pre toga da sakupi 25 postova.Bolji je predlog da bi dobili mogucnost downlodovanja da svako od nas postavi nesto korisno sto ce mnogima sluziti za klavijaturu (ritmove ,softvere,boje,nesto sto nema u download sekciji itd) ili nesto trece,nego da pisemo kojekakve teme da bi dobili tih 25 poena i nakon toga skidali do iznemoglosti.Ako nekome nesto treba a ja imam vrlo rado cu postaviti. Ukoliko imam neki pametan odgovor na neciju temu ja cu odgovoriti inace uopste nemam nameru da jurim 25 postova jer je apsurdno.Neko dzonja non stop pore racunara i moze da odgovara na postovei postavlja teme non stop.Neki od nas imaju i neki posao pa se s vremena na vrenme ukljuce u neku temu... Naravucenije ![]() To je samo moj predlog... |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@igrom1974
Vi kolega niste dovoljno upoznat sa foruma i jos neznate kako sve funkcionise. 10tak dana ste clan a vec se javljate da kazete sta vam smeta, iako jos niste upoznati sa rada foruma. Procitajte sve sto pise u pravilnika bice vam jasno. Sa 10 korisna uploada mozete dobiti pravo na download. |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.03.2011
Mjesto: vlasotince
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korg pa 80
![]() |
![]()
iskreno nemam zamerki misljenja uvek treba razmenjivati jer i iz najgore izjave se mize izvuci nesto korisno...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.10.2010
Mjesto: BiH
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Pa80
Interesi: IT, Muzika
![]() |
![]()
Ne smeta mi nista
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.09.2011
Mjesto: Subotica (Bajmok)
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Gem -wk2
![]() |
![]()
Meni je sve dobro na ovom forumu ,moze se procitati dosta pametni stvari,ali jedini problem mi je za sada da nemam pristup za download ...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Hmm Odlicno da se neko sjetio da da za pravo ljudima da iskazu svoje misljene nadam se da ljudi nece dobijati opomene ako postupe demokratski bez dlake ne jeziku... navescu neke od primjera a ima ih i vise
1. Search nefuncionise gotovo pa nikako a za svaku pogresno postavljenu temu ili obracanje za pomoc u pogresnoj temi slijeduje nas opomena sa porukom koristi pretrazivac 2. licno sam izgubio volju da uopste ista uploadijem jer kada nesto hoces da uploadujes moras to 10 puta da pokiusas da bi jednom uspijelo ili od 5-6 uploadovani fajlova akceptiran je samo 1. govorim iz licnog iskustva a fajlove koje sam uploadovao sam licno cak sam neke ritmove radio extra samo da pokusam da ih uploadujem ali nije islo. 3. u svakom slucaju opomene se ponekad dobiju zasluzeno a ponekad bez ikakvog razloga nezelim da navodim da se administrator uvrijedi i da za ovakvu kritiku daje opomenu ili ban... |
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Neverovatno, ali istinito, je da se uvek žale oni koji imaju najmanje prava na to.
Povrh svega, čovek je tek sada video temu koj postoji godinama. Svaka čast na učešću u radu portala. Očigledno je da se sa punim pravom žalite. ![]() Ovo čak i ne zaslužuje odgovor, ali daću ga zbog članova koji ga zaslužuju. 1. Čudno je da pretraživač me funkcioniše samo onima koji regovno i prave probleme, a da ostalima funkcioniše besprekorno. Da ste se potrudili da pogledate, postoji i Google pretraga sajta koja bi Vam možda bila razumljiva za upotrebu. 2. Da ste upućeni u rad sajta, kao što niste jer Vas interesuje samo download, znali bi ste da je to par stvari koje se postavljali odbijeno zato što je bilo ili duplirano ili piraterija. 3. U Vašem slučaju je SVAKI put bilo sa razlogom, a razlog bi Vam bio jasan da ste bar jednom pročitali pravila. Niko se ne vređa za kritike. Kritika je korisna, i tu je da bi se napredovalo. Ono što je problem što Vaša kritika ne da nije na mestu, već je potpuno pogrešna i prouzrokovana Vašom sujetom zbog dobijene opomene. Kritikujete nas za Vaše nepoštovanje pravilnika. Još jednom, svaka čast za kvalitetno učešće. ![]() Dalje neću ništa objašnjavati, i zaista će za pokušaj nastavljanja uslediti ban. Sasvim zaslužen ban, mogu dodati. Em ni na koji način ne doprinosite radu zajednice, em ste još dovoljno drski da se žalite i tražite "prava". Sve mi više deluje kao pokušaj podrivanja i sasvim bezobrazna provokacija. Za sve, kojima je cilj samo download, postoji još poprilično drugih mesta na netu. Niko vas ne tera da ostajete ovde. Nama je ideja da svako pomaže u radu, a ne da se neki trude da pomognu, a da se neki besomučno grebu o tu pomoć.
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.12.2011
Mjesto: zagreb
Downloads: 13
Uploads: 1
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: klavijatura
Interesi: muzika
![]() |
![]()
ovaj je sajt po mone najbolji u cijeloj europi pozz za admine
|
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Ovo je strasno i bezobrazno... Zbog ljudi kakvi su trebalo bi shodno tome sta pise u profilu koji instrument user sa foruma svira da ima pristup samo tom delu... Ako sviras ketrona-rolanda-yamahu ne moras da smaras nas sto sviramo korga, i obrnuto... Ljudima je postalo dosadno i svako zalazi svuda i lupa sta mu se nocas snilo... Jeste ovo forum i diskusija, ali ovo je indirektno podhebavanje ...ako vam se ne svidja pa3x ,pustite nas vlasnike da diskutujemo i da konstruktivno razmenjumemo misljenja ... Izasao je novi OS, link je covek postavio jos na prosloj strani... Dajte da pricamo o tome ima li boljitka a ne da minira temu zadovoljni korisnik ketrona ... i harmonikasi,svirajte harmoniku ,nema glava da vas boli od ritmova,semplova i operativnih sistema... i to ne vazi samo za ovu temu ,nego za mnoge koje pratim ... i posle naravno da ispadnu carke i varnice kad dolazi do nepotrebnih provokacija,sto zbog pristrasnosti ,sto zbog neznanja ... Svacega sam se nacitao u zadnjih mesec dana,mislio sam da precutim,ali ne mogu...lakse mi je ovako ,bilo vam pravo ,ili ne.
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|