|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
ja sam se jednom isto tako prije svirke mučio
šta odsvirati biće tu i slovenaca mlada je živjela u sloveniji a svirali smo u rijeci mučili se mi negdje do 11 sati naveče zbavne pa da se ugodi gostima a i mlada i mladoženja porijeklom bosanci ma svi sjede niko da ustane da igra meni nezgodno ružan osjećaj tad sam pjevo a buraz i ovde na forumu prijatelj drakan svirali i meni više pukne film dečki daj narodnu i na prva taktove već su gosti bili na nogama zato brate neka te to nebrine radi svoj poso ko i ranije i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
dovoljno je da znas Na Golici polku ipak je to juzna svadba tako da oki i ne ocekivaju da cete jim ispunjavati njihove zelje
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.09.2005
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 1751
Uploads: 18
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Pa3X, Dallape supermaestro
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Hvala svima koji su se javili i savjetom pomogli.Ovo gore navedeno bice dovoljno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Pozdrav svima
Imao sam priliku da sviram Slovencima svirajuci u Sr.Karlovcima jer svake Nedelje su dolazile turisticke ture. Mislim da nije potrebno navoditi kakvi su kao gosti sto se bakse tice,ali aplauzi nece izostati. Redovne pesme su bile Jugoslavijo-Danilo Zivkovic,Zelene oci-Hanka Paldum, Fijaker stari,Govori se,Haris Dzinovic,Miroslav Ilic(Pozdravi je,Polomicu case od kristala)... Poznate Makedonske pesme Imali smo mesovit blok Dalmatinskih i par Slovenackih Pa po lojtrici gor,Jas pa pojdem na Gorensko,Terzinka Svi valceri jer volu plesati (Moj ocka,Na planincah soncece sije,Od kud si dekle). U sustini oni ne dolaze ovamo da bi slusali svoju muziku jer toga imaju kod sebe kudikamo kvalitetnije.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|