|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@eko_77
Pretrazi foruma bila je tema o taj OS sa 16 UserDK strane. Mislim da je i OS uploadovan ovde na stranu. Proveri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Godina: 41
Downloads: 2044
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Pa2x je odlicna klavijatura i sa svojih 256mb i mislim da su ovakve stvari bezpotrebne. Po meni je ovo velki rizik i mislim da klavijatura i sam procesor nece moci da izdrzi ovliko veliku memoriju koja sigurno fabricki nije preporucena. Ne razumem samo zasto ljudima padaju ovakve stvari na pamet. Zar je celokupan tim inzinjera i saradnika koji su ga napravili toliko glup pa nisu stavili jacu memoriju nego onoliku koliko su smatrali da je prilagodnjeno uz ovakav model klavijature. Moje najdublje saucesnje svima koji probaju ovako nesto!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ima ovde u download sekciji OS sa 16 stranica userDK.Kod mene je instaliran nekoliko meseci i radi normalno,samo treba da se uradi kalibracija ekrana i posle radi normalno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|