|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Bicu vrlo kratak kao i dosada a posebno za strucne stvari u vezi shtimovanja i servisiranja harmonike. Nije dovoljno samo dase kaze samo Marka harmonike, vec i model. U zavisnosti modela zavisi i shtimovanje, kako i za kojeje trzizte namenjena.Francija, Anglija,Irska,Amerika i.t.d. Dakle : kolko glasna je harmonika, dalije kabinska ili ne, takoda postoje razne varijante sa Soprana i Klarineta. Potrazi na internet imash podrobna objashnjenja.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.09.2010
Downloads: 40
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Model je Cavagnolo compact plus,znaci francuska je harmonika sa dva fasena u kabini ali mene zbog tog njihivig specificnog stima koji ima dosta schwebunga na violini zanima je koji je to stim,to jest kako se stimuje: piccolica,sopran,dvoglasna kabina-mala kabina i velika kabina,to sam trazio i nigde nisam nasao ,to jedino ko radi moze da mi objasni,a nadam se da sto vi? POzdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.04.2010
Downloads: 23
Uploads: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: PA800
![]() |
![]()
Kao prvo,weltmaister harmonike su tihe.Ja imam Weltmaister Cantus 4 i nema sanse da je naduvas na ladno a kamo li u orkestru.Drugo,taj mikrofon ima lep ton ali je tih,i jos jedna stvar,mozda se jako svira u orkestru pa ne moze da nadjaca kolege.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
MusickerPro ! Probaj na GOOGLE : accordion sound and tuning. Ako imash minimum poznavanje, svaticesh varijante shtimovanja. Pozz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.09.2010
Downloads: 40
Uploads: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |