|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Ako bi uzimao yamahu uzmi bar psr3000 ili neki iz novije psr serije.
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.11.2008
Mjesto: srebrenik,tuzla
Downloads: 174
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: KORG Pa 500 i yamaha psr -a 300
Interesi: muzika
![]() |
![]()
ili jos jedna solucija..mozes prodati pa 80 pa uzeti sebi rolanda g 1000..cak ti i ostane para..a mislim da ima dobar zvuk kad su ritmovi u pitanju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.07.2009
Mjesto: Kacarevo
Downloads: 498
Uploads: 20
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 32 puta u 30 Postova
Instrumenti: korg Pa3x i dallape
![]() |
![]()
Druze, a koju vrstu muzike sviras? Po meni pa 80 i dan danas radi dobar posao, ali da je dobro sredjena. potrudi se malo i videces razliku..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
I mislio sam uzeti PSR 3000 ili cak PSR 9000. Ali nazalost, ne mogu naci niti jedan u Hrvatskoj..
![]() Ma sviram gotovo sve, osim turbofolka. Ne razumijem se bas u pravljenje ritmova i semplova, tako da ne mogu previse srediti PA80. Imam super semplove, ali ritam mi nikako ne pase.
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Ako je teko, onda ti je zaista bolje da ga menjaš.
Ako ne možeš da pronađeš u Hrvatskoj, potraži po okolini. Možda bi ti zvuk Rolandovog ritma bio ok. Poslušaj i Rolande.
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.08.2010
Godina: 39
Downloads: 48
Uploads: 4
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg PA60, Roland E-96, Korg X5D, Accordion King, Prim Gilga, Ibanez R10
![]() |
![]()
PA80 po meni je jos uvijek solidna klavijatura. Samo je dotjeraj imas na svakom koraku ritmove za nju. Malo dorade i to je to. Ako vec nisi zadovoljan prodaj je a mozes je uvijek prodat i kupi nekog roladna npr. G-1000, on bi ti trebo solidno radit poso za vrstu koju ti sviras a i njega ako ti se ne svidi mozes uvijek prodat a drzi cijenu
Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 31.08.2008
Downloads: 15
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
ne znam zasto bi uzimao jeftiniju klav ali ako ne zelis da se potrudis onda uzmi psr1500 i gotovo.
ima bolje fabricke ritmove i to mnogo bolje..i sto je najbitnije mnogo vise vrsta fabrickih ritmova. pa80 serije ima recimo 5 vrsta bi bop ritma koji nikad u zivotu neces koristiti, dok ima u vrh glave 4 vrste 8beata. ako su ti bitnije boje (a vidim da nisu) uzmi pa80. ako si zainteresovan za zamenu javi se na PP mislim da imam nesto za tebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Ako sviras kao sto kazes sve osim turbofolka onda ti je PSR1500 puno bolji od PA80, e sad u finasijskom smislu ima razlike pa vidi mozes li dobiti nesto doplate!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 24.09.2008
Mjesto: zg hrvatska
Downloads: 2026
Uploads: 415
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: yamaha
Interesi: sve vezano za klavijature
![]() |
![]()
sve je to uredu sa korgom ali yamaha1500, 3000 i s700, se mogu dobiti za isto navaca a imaju usb sto je velika stavka!pozzzz
Dodato: to kazem zato sto u hrvatskoj neki drze cijenu 1500 kao da je 3000? Promijenjeno od nikolajanic1 (10.09.2010 u 20:27 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ja bi rado uzeo PSR3000, ali ne mogu nigdje naci u Hrvatskoj polovnu. A ne isplati mi se davati tolike novce za novu. Roland nisam nikada svirao, pa nemam bas nekog povjerenja u njega. Znam da za PA80 ima ritmova na svakom koraku, ali to nije nista posebno. Uvijek jedno te isto..
Ta Yamaha PSR1500 je kao nova, dok je moj PA80 u losijem stanju. Pogotovo kuciste, takvog sam ga kupio i jako mi je zao zbog tog. Imam dosta problema s njim. Hvala na pomoci!
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|