|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
![]()
Po meni nema potrebe za nekom daljom obradom tog bubnja,najbitnije je da su svirka i pevanje lepo obojeni i fino uskladjeni,protiv sam preteranog isticanja bubnja,jer bubanj nije najbitniji elemenat u svirci.Samo uskladjenost i 'zdrav' ton,a to na ovom snimku definitivno postoji!Samo napred!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Thanks
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Odavno ne postavih ništa, pa evo par snimaka sa jednog rođendana u petak... Pa da vidim kako vam se čini
![]() Dodato: Promijenjeno od danijel011 (14.05.2011 u 23:02 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Imaš dobar repertoar,lijepo pjevaš i dobro ti zvuči klavijatura..Ukupan sound je i više od O.K.Sve najbolje u daljem radu i Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
kolega na Marini malo poslusati orginal i poraditi na harmama ima dosta odstupanja i najvise sto mi je uslo u uho je melodija pjevanja koja nije tocna osim tih sitnica sve 5 ...
ali ako je to sve radjeno namjenski da zvuci bas tako onda zanemarite moj komentar......
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Makso, hvala puno
![]() Imenjače, nisam siguran na koje greške u harmoniji misliš, s obzirom da cela pesma ima 4 akorda koji se vrte u krug...? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
da znam, ali upravo u tim (jednostavnim) pjesmama. Je trenutak kad se isti mjenjaju kjluc da bi one zvucale dobro...
niste vi kolega fulali u akordu koj je odsviran neko u trenu kad se isti trebaju mjenjat
Sa Štovanjem mojjmbg - Danijel Minčić Promijenjeno od mojjmbg (16.05.2011 u 08:12 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|