|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Pakovanje Koferi, navlake, futrole... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
I ja imam originalne navlake za Rcf 325i i odlicne su,kartonske mozda budem koristio u drugom zivotu!Zamisli da bass bin 18'' zamotam u kartosnku navlaku oblozenu selotep trakom
![]()
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
@dekiciric ja sam par tih zvučnika sa baš takvim navlakama prodao kolegi iz Valjeva koji je takođe na ovom forumu, inače ih šije čovjek iz Užica i mnogo su kvalitetnije od ovih originalnih jer kao što rekoste imaju bolju zaštitu, tj. ojačane su i štite i od udaraca...
Mišljenja sam da su te navlake spas za zvučnike i uopšte za opremu, 5 godina teglimo, vucaramo, utovaramo, istovaramo, unosimo, iznosimo ART500 i one i danas izgledaju kao nove...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
![]()
Kako ne,svako ko ih vidi odusevi se njihovim kvalitetom i dizajnom!Ne znam kakve su originalne ali ove su extra.Ja sam cuo da ih siju u Novom Sadu..ali nebitno,bitno da cuvaju kutije maximalno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.02.2009
Downloads: 641
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 2 Roland Fantom G6 Korg Pa1X pro
![]() |
![]()
Za neki smanjeni budzet dobre su i kartonske navlake.Ja sam se zeznuo jednom samo i kupio 4 Jbl Eon-a i nisam kupio navlake a smaralo me da pravim navlake od kartona tako da sam ih izgrebao sam ih daleko bilo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Evo navlake, materijal je nepromociv, pa ide sloj sundjera, pa postava od neke tkanine. Navlaci se na kutiju i ima otvore za sve tri rucke.
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Da li neko zna gde ima u Beogradu da se kupe navlake za art 315 i koliko to otprilike kosta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|