|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
sumnjam da neko ko ima porodicu i da se bavi samo svirkom osim velikih zvjezda može da živi od muzike
ja nemam šanse a čak mi se povećao obim posla u poslednje vrijeme sin se upisao na fakultet treba mi štamparija da mu obezbjedim dovoljno love sve koje ja poznam većinom rade još nešto uz svirku koliko god da se zaradi opet dobro dođe i sa druge strane |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kako je da radim jos jedan posao kad npr petak i subotu radim u Vrnjackoj Banji,Nedelju i ponedeljak u Novom Pazaru,utorak odmaram pa sam vec u sredu 200km od kuce pa petak opet iz pocetka?To je nemoguce . . .Ne radim za male pare tako da je meni vise nego potrebno da ispostujem posao koji radim,da pratim aktuelne hitovei tako to . . .
![]() |
#3 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
Tako izgleda kada se netko bavi profesionalno muzikom . Tad je to posao ,kao bilo koji drugi ,i teži čak ... Svirka se ne svodi na svatove i vikend bježanje od kuće. Sviruckat pomalo (i tu se zaradi nešto ) i raditi kao Marco je velika razlika ... Ja također radim i sviram ,ali... I taj posao mora biti takav da mi ostavlja dovoljno slobodnog vremena i tako dalje ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Sticajem cudnih okolnosti pre skoro 4g,sam poceo da radim u muzickoj prodavnici sto i nije tako lose,do tada sam samo svirao,a i sada da ne radim,vise bih morao svirati i opet bih bio na svome,a ovako mi je ok,posto ipak imam neku sigurnost,a svirke mogu da biram koje cu da radim koje ne(u poslednje vreme i ne biram)jer je situacija trenutno takva,mada sam siguran da ne radim i da se bavim samo muzikom svirao bi sigurno 4-5 dana nedeljno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Evo drage kolege,i ja od 1986 zivim od sviranja i pevanja,nekad bolje nekad losije,ali uporedjujuci sa drugim obicnim poslovima u nekim fabrikama i sl,uvek dobro.Elem,sto sam stariji to me malo vise kopka buducnost i "starost",kad dodje,iako kazu da muzicari i uopste umetnici "nestare".Ja pored toga i redovno uplacivam zdravstveno i penziono osiguranje.U zadnje vreme,bar kod mene se oseti da nesto nije u potpunom redu,ali jos uvek "sijem"zenu 5-6 puta u mesecnim primanjima,i nezalim se,ali ipak,nekad sam u ova doba imao sve svadbe do N.G. skoro,malo koja subota da nije bila zaokruzena,a Bogami sad tamo do sredine oktobra.Svi znamo da je ovaj nas lebac jako tezak ali sladak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Hm,divim se onim kolegama koji mogu da zive samo od muzike,svaka cast.Ja imam svoj posao a muzikom se bavim u slobodno vrijeme.I jesu najsladje pare od muzike jer na njih ne placas porez
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nishki
|
![]()
Ja samo od muzike zivim i steko sam sto sam steko.Ne zalim se!!!!!
Necu da se hvalim koliko i kada radim,ali moze da se dobro zivi!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|