|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Dell vidim da si iz Mostara ali to mi nista ne govori pa ne razumem sta si hteo time da kazes kad si rekao da vidim u kojoj regiji zivis i da ce sve da mi bude jasno.Cene tih harmonika su dosta pale i to ce svako ko zivi u Srbiji da ti kaze.Ko dobije dole za original Dallape 2000-3000 moze da se rita nogama u dupe a druga je stvar sto taj lik kod tebe uvaljuje "Srbijanke" kako si ih nazvao za te pare.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Pozdrav harmonikašima.
Zamolio bih Vas drage harmonikaše da me usmjerite u izboru harmonike. Za sad imam harmoniku Weltmeister Diana 120 basova, htio bih glasniju a manju harmoniku. Pošto nikad nisam svirao ni jednu drugu osim Weltmaister Diana harmonike a potrebna mi je glasnija i manja harmonika u istom cijenovnom rangu koje bi bile vaše preporuke. Molim Vas napišite i argumente potrebno je za svirku domačih i pop stvari, dakle nebi da ima slične boje ko Weltmeister Diana. Hvala unaprijed svima ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dare, tako ih zovu kod nas zato sto su sklapane u Srbiji, neko ih zove i rucni rad, a to da vidis gdje zivim htio sam ti rec zbog toga sto su kod nas ljudi takvi da samo gledaju kako da ti prodaju m. pod bubreg
![]()
Sledeći član vam se zahvalio Dell za ovaj koristan post: | madrigal (22.08.2010) |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav svima !
Ako mogu pomoci na ovu temu - harmoniku sviram nekih 17 god. profesionalno imam Paolo Oprani harmoniku- super Paolo ! Meni odlicna , kao i Dalapa i Guerini - mislim da o tim harmonikama netreba puno komentarisati - poznate su po kvalitetu za nasu muziku i sire A Hohner , Weltmajster , Delicija , ......i kao zadnja Rojal Standard - harmonike za pocetnike i ucenike i po kvalitetu i po ozbiljnosti tona ! Izvinjavam se ako sam nekog povredio ali je tako Pozdrav svima ! Dodato: Madrigal - zavisi koliko novca imas - koliko novca toliko i muzike ! Ali u toj klasi imas Hohnerice koje su dosta glasne a nisu skupe ! Vodi racuna i probaj vise harmonika kada budes kupovao i birao , jer kad uzmes dve iste harmonike i kad ih probas nerade opet isto nego je neka bolja - pa sad napred i sto vise harmonika isprobaj pa se odluci Pozdrav Promijenjeno od sstipa (21.08.2010 u 16:39 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sstipa za ovaj koristan post: | madrigal (22.08.2010) |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Aooooooo al ovaj ocrni hohner firmu
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zeljko za ovaj koristan post: | madrigal (22.08.2010) |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.07.2010
Downloads: 142
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 11 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
Za ovaj novac koji je on izdvojio, tesko moze da pazari dobru harmoniku. Samo one pocetnicke varijante Weltmaister-a, Royal Standard-a, Hohner-a, itd...
Sad ja ne znam kakva je situacija u Kanadi, mozda tamo mozes naci neku povoljnu varijantu za Weltmaister Supitu, ne znam ni kako se tamo krecu cene harmonika, ali pretpostavljam da ima daleko manje Dallape i Guerrini modela nego na balkanu, pa mislim da su tamo i skuplje nego ovde. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zeks za ovaj koristan post: | madrigal (23.08.2010) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|