|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Kolega Stefani91 vec je pisano mnogo puta o ovome, trebao si malo da se potrudis, bez ljutnje samo.
Evo ovako, ides na DISK, ERASE, pomocu tastera F1 nadjes SSD da pise(da ti ne objasnjavam dublje), pomocu tockica oznaci PROGRAM, F3 taster(OPEN), obrisi sve USERE osim USER01, 02 i USERDK, iskljuci klavijaturu i ponovo ukljuci i javi sta je bilo. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio dekipa za ovaj koristan post: | stefani91 (03.08.2010) |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.08.2009
Mjesto: Beograd
Godina: 33
Downloads: 220
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: KORG PA 50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Proradilo je. . . Hvala punooo. . . . To je verovatno neki bag? hvala još jednom.
Dodato: A u panici odmah postavih pitanje na forumu umesto da pretražim malo. Ali nisam bio lenj, pa sa i po rešenom problemu čačkao i našao. http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=8314&highlight=asing+slider Hvala! Promijenjeno od stefani91 (03.08.2010 u 17:35 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Znaci kolega nisi nista od ovoga odradio a proradilo je?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ne kolega, nisam lepo napisao, pa se zato nismo ni razumeli. Proradilo mi je na način na koji ste mi vi objasnili, nego sam ja i posle toga malo čačkao po forumu i našao to što mi je trebalo, da ne ispadne da hoću sve na tacnu, nego da sam se i ja malo potrudio, pa pronašao rešenje, doduše kasno, ali kažu bolje ikad nego nikad. . .
![]() Dodato: Moj problem ipak nije u potpunosti rešen. Kada sam ugasio klavijaturu i ponovo je uplaio dešava se isto. Jer ću ja od sada svaki put morati da brišem palim gasim ili ima neko rešenje? Promijenjeno od stefani91 (03.08.2010 u 20:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Brate moj nemoj da mi persiras, samo polako, opusteno, resice se.Pitanje, da li si posle onog postupka, opet ucitavao neki set u klavijaturi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Učitao sam set koji imam na flopy-u, a inače ga koristim na klavijaturi, njega sam snimio pre nego što sam uradio ono što si mi rekao. Možda je to problem?
Dodato: Provalio sam šta je. Set koji sam imao dok sm imao problem sam snimio na flopi,uradio sam ono što si rekao, radilo je sve i ja bezveze load-uje set taj sa flopija, upalim ugasim i opet isto. Ne valja. Uradio sam opet ono što si rekao, proradilo je, snimio sam onda na disketu, učitao, upalio, ugasio i radi. Bio je problem u onom ''pokvarenom'' setu koji sam učitao i kvar ponovo vratio. Olakšanje ![]() Promijenjeno od stefani91 (03.08.2010 u 20:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
E vidi sad, od sada kada ubacujes setove u klavijaturi, otvori u setu jos dok je u kompjuteru program i tu obrisi ove stavke sve osim onog sto je vec napisano.
Lakse ti je sa kompom to da odradis. Pozdrav i drago mi je da si uspeo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala i meni si pomogao
Poooooooooozzzz Promijenjeno od Dejan (06.08.2010 u 02:43 sati) |
![]() |
![]() |