|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Fiziotarapeut definitivno...
![]() Kod nas se to bas ne isplati toliko kao u inostranstvu gde se jako ceni. Znaci, skolica i masiranje bakica po belom svetu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Eh, papirne kese. Svaki put se nerviram kad cujem tu temu. Evropa se zalaze za eko, za ovo, za ono, protiv plasticnih kesa...
A pogledajte bilo koji, malo stariji, domaci film iz perioda SFRJ, i kome ima neka scena u prodavnici ili gde neko nosi robu iz prodavnice. Samo paprine kese. E ali onda se neko iz te iste evrope setio da nam proda tehnologiju i masine za plasticne kese, pa da to malo proizvodimo, da zabatalimo i u staro gvozdje prodamo masine za paprine kese. E sad kad smo sve to pobacali, i presli na plastiku, sad ce lepo opet da nam prodaju ove za papir... No, da ne bezim sa teme. Iskreno meni sad neko da stavi 10000 evra u kesu ispred, i da kaze evo ti, ne moras nikad da vratis, pocni neki posao, stvarno ne bih znao u sta da ih ulozim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Mislim da ugradnja klima uredjaja nije losa.Bavio sam se prije sa tim ali sada slabo.Mogu reci da je zarada bila izvrsna u vrijeme sezona,znacu kad prigrije svi hoce odmah klimu.
Ali mislim da je sve dobro kada ti mozes da prodas proizvod i da ne cekas pare po mjesec dana ,ili cak da ih nikako ne dobijes. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Donator
|
![]()
Ulazimo u politicke teme ali moram da izjavim. Danas se na posten nacin nista od biznisa ne ispalti jer kad poplacas sve poreze i poreze na dobit i poreze na materijal i poreze na porezu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Najbolji biznis je biti na vlasti
![]() Takodje i otvaranje doborg fast food-a. U Beogradu ih ima gomila, ali malo kvalitetnih. Sa kvalitetom bi se probio brzo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ovo sto kaze boki i ja tako msilim...Poooz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
@milepsr
Nije fora u kvalitetu, nego imati nešto mnogo dobro i jedinstveno. Bucko, npr. Mislim da nema fast fud-a koji obrće više para od pomenute picerijice. Pica kao pica - nikakav kvalitet. Jedinstveni neponovljivi prelivi - neprocenjico... ![]() Ili jednostavno biti na dobroj poziciji, tipa oko splavova, škola, fakulteta ili meke za ovakve stvari - studentskih domova!
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pre neki dan sam čitao u novinama da će se nakon donošenja novih propisa oko rada fast food-ova,naravno uskladjenih sa zakonima EU u Srbiji zatvoriti njih jedno 70% ,tako da mi ni to više ne miriše na dobar biznis
|
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Apropo zatvaranja fast food objekata...
Mislim da je krajnje vreme da se to uradi, jer u (ajde da ne preteram) 80% objekata je nedovoljna higijena...Pogotovo u objektima koji rade nocu... Ja sam prosle godine imao lose iskustvo bas zbog toga, i samo pukom srecom sam ostao ziv, a posle toga sam primio 10 infuzija...I to sa mojih 18. godina (tada)...I nikom nista, gazda lokala je neki $%#$@^ i niko u gradu ne sme nista da mu kaze...I to se desava naocigled svih... A sto se biznisa tice, prevashodno je potrebna dobra volja, dobro poznavanje materije, dobra sposobnost komunikacije i snalazenja (ne moze svako da bude biznismen, da se ne lazemo), i obavezan pocetni kapital. A polje siroooooooko... ![]() Mada je najbolje da se nista ne radi, nemas prihode, ali nemas ni rashode...Pozitivna nula uvek..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|