|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 58
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
E kolega @ Siniša,
mene interesuje to pa ako bi mogli da nam napišete točno kako bi to mogli da napravimo,ali kvalitet tona da bude zadovoljavajući. Pošto kolege gore kažu da ne može a vi vidim znate da može? Zanima me Hau tu...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Napisa covjek, pomocu Melodyne Editora a napisa i da ce rezultat biti kako kad i sve sto napisa je tacno. Melodyne Editor nije bas napravljen za tu svrhu vec za korigovanje ili uklanjanje pojedinih tonova recimo iz gitarskih ili klavirskih akorda ali se moze pokusati i ovo odraditi a rezultat... "kako kad".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pa napišite onda čoveku postupak kako i šta treba da se odradi pa nek vidi da li će mu odgovarati taj "kako kad" kvalitet snimka?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Da ne pisem badava, posto ima dosta pisanja, neka prvo on napise ima li uopste Melodyne Editor ali paznja, ne Celemony Melodyne PlugIn ili program nego dolazi samo u obzir Melodyne Editor DNA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pa što badava,napiši mali tutorijal pa da proba čovek,a valjaće i nekom drugom?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ako se moze to malo detaljnije opisati,verujem da bi takodje mnoge zanimalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ljudi nije to tako jednostavno kao sto mislite. Kao prvo mora da bude verzija koja poseduje DNA ne moze bez nje jer ona razdvaja polifone (wave wav aiff au snd mpd) file-ove na pojedinaène tonove i sluzi za manipulaciju sa tonovima iz tih polifonih fajlova. Kad ubacis pesmu u program dobijes ovo:
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|