|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Toni Cetinski- onaj ko te ljubi sretan je
CISm-------------------- Obuci cu stare cipele E------------------------------ one znaju korak do tebe H--------------------------- da mi oci vezu s njima FISm----------------CISm naci cu te ja, jedina CISm-------------------- Prevrnut' cu zemlju, gradove E------------------------------ sive ceste, vjetar, oblake H------------------------------ makar platio zivotom FISm----------------CISm naci cu te ja, jedina H--------------------------------------------- Za mene jos vrijedi deset zapovijedi H--------CISm---- nek' te nemam ja H--------------------------------------------- zaljubljen sam bio samo jedno htio H------Gis-------------- da te ljubim zauvijek Ref. brejk------------------------H Onaj ko te ljubi sretan je --------FISm------------CISm neka je, neka je CISm------------------------------FISm sa mnom ce se borit' za tebe ----------H-------------CISm kunem se, kunem se CISm---------------H-----------------FISm Spreman sam ti dati ovaj zivot cijeli ---------------CISm pitaj njega je li CISm----------H---- potuc' se sa svima H--------FISm----------------CISm a toliko srce pitaj ga dal' ima
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|